"Πρωτοποριακή κίνηση από Μπέο – Πίεση για ΠΑΟ – Απόφαση για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στον… αέρα για Ολuμπιακό"


"Πρωτοποριακή κίνηση από Μπέο – Πίεση για ΠΑΟ – Απόφαση για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στον… αέρα για Ολυμπιακό"



Η… απόβαση των φίλων του Τριφυλλιού στον Βόλο θα ξεπεράσει τις 10.000! Το Sportdog.gr μεταφέρει τις τελευταίες πληροφορίες από την πόλη της Μαγνησίας που κινείται σε ποδοσφαιρικούς ρυθμους τα τελευταία 24ωρα και εξηγεί γιατί ο Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να δώσει τόσα εισιτήρια στους Πράσινους και κάνει μία πρώτη εκτίμηση για όσα θα γίνουν στα επόμενα παιχνίδι με ομάδες των Big-4.

ΠαναθηναϊκόςΒόλος: Το παιχνίδι τής κορυφής τού βαθμολογικού πίνακα είναι το πιο σημαντικό για την αγωνιστική που έρχεται, καθώς ο Αχιλλέας Μπέος αποφάσισε να δώσει ένα πολύ σημαντικό αριθμό εισιτηρίων στους Πράσινους και στο γήπεδο θα υπάρχουν και δικοί του οπαδοί!



Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Κώστα Παπαγεωργίου, που είναι στον Βόλο και γνωρίζει άριστα το ρεπορτάζ της ομάδας, προκειμένου να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερα γίνεται γύρω από αυτή την εξέλιξη.

“Παίρνει πράγματα ο Βόλος  – Μεγάλη πίεση στον Παναθηναϊκό – Δεν θα είναι εύκολο ματς”

Αν δεν είχε κερδίσει ο Παναθηναϊκός τον Άρη, σε περίπτωση ήττας από τον Βόλο θα τον έφτανε πολύ κοντά το Τριφύλλι στη βαθμολογία. Την προηγούμενη χρονιά είχε κερδίσει ο Βόλος στη Μαγνησία, είχε πάρει αποτέλεσμα στη Λεωφόρο. Γενικά παίρνει από τον Παναθηναϊκό πράγματα ο Βόλος, δεν θα είναι εύκολο ματς“, ανέφερε αρχικά ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

“Και οι δύο ομάδες πολύ φορμαρισμένες, έχει μεγάλο ενδιαφέρον από όλες τις απόψεις αυτό το παιχνίδι αλλά και πώς θα το διαχειριστούν μετά. Γιατί και ο Παναθηναϊκός με 10.000 οπαδούς του στο γήπεδο θα έχει μεγάλη πίεση”.

“Περισσότεροι από 10.000 οπαδοί του ΠΑΟ – Με παίρνουν από την Αθήνα – Πρωτοποριακή κίνηση ο Μπέος”

Η εκδρομή που θα κάνουν οι οπαδοί τού Παναθηναϊκού θα είναι τεράστια – Ίσως να υπάρχουν πάνω από 10.000 φίλαθλοι του Τριφυλλιού στο γήπεδο.

  Πού θα δούμε σήμερα το ΑΕΚ-Ολυμπιακός και το ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

“Πιστεύω ότι θα είναι περισσότεροι οπαδοί από τα εισιτήρια που έχει πάρει ο Παναθηναϊκός. Είναι μόνο θέμα συζήτησης στην πόλη αν θα πάει κάποιος στο γήπεδο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, άσχετα ομάδας. Αποτελεί θέμα συζήτησης στην πόλη, ακόμα και φίλαθλοι που μπορεί να μην ασχολούνται τόσο. Με έχει πάρει από την Αθήνα πολύς κόσμος για να του βρω εισιτήρια κ.λπ, γιατί είναι και το τριήμερο”.

Υπάρχει φόβος ότι μπορεί να προκύψει οτιδήποτε αρνητικό;

“Θεωρώ δύσκολο να υπάρξει πρόβλημα. Στην κεντρική θύρα θα πάρουν οι ουδέτεροι φίλαθλοι και οι φίλοι του Βόλου. Δύσκολα θα συμβεί κάτι αρνητικό, δεν υπάρχει αντιπαλότητα όπως ήταν για παράδειγμα όταν ο Ολυμπιακός Βόλου είχε μεγάλο πυρήνα οπαδών που τον υποστήριζαν και μπορούσε να προκύψει κάτι. Θα είναι πολλοί οπαδοί του Παναθηναϊκού, αν και το Πανθεσσαλικό δεν έχει περάσει τις εξετάσεις. Ήταν, βέβαια, λάθος διαχείριση και είχαν προκύψει θέματα παλαιότερα, για αυτό τώρα είναι σαν εξετάσεις η απόφαση του Μπέου να δώσει τόσα εισιτήρια στον Παναθηναϊκό – Κάνει κίνηση πρωτοποριακή”.

“Εκεί θα κάθονται οι οπαδοί του Παναθηναϊκού – Μεγάλο ποσό για την ομάδα – Θα δώσει εισιτήρια και σε Ολυμπιακό;”

Πού θα βρίσκονται οι οπαδοί του Βόλου;

  Δίλημμα Μάνεση σε Λοβέρδο: "2 ευρωβουλευτές, τελικός F4 ή Conference;"

“Ακούγεται ότι προσπαθούν να είναι οργανωμένοι, υπάρχουν κάποιες κινήσεις μήπως πάνε από την πλευρά τής πεζογέφυρας, κάπως πιο οργανωμένα κ.λπ. Γιατί κάτω από την σκεπαστή θα είναι Παναθηναϊκοί. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε το πώς θα συνυπάρξουν και στην κερκίδα”.

Γιατί το αποφάσισε τώρα ο Μπέος;

“Είχε πει από την αρχή ότι όποιος ζητήσει εισιτήρια, τα δίνει. Μόνο με τον Άρη δεν είχε δώσει, γιατί υπάρχει μια εκκρεμοδικία από πέρσι. Για αυτό δεν του έδωσε εισιτήρια. Αυτό που θα δούμε με τον Παναθηναϊκό, θα το δούμε και με τις άλλες μεγάλες ομάδες. Με Ολυμπιακό έχει προσωπική κόντρα και θα μου κάνει εντύπωση να δώσει τόσα εισιτήρια, αλλά να μην το προδικάζουμε γιατί έχει καλή διάθεση να δώσει σε όλους. Αλλά από τους μεγάλους αν είχα ερωτηματικό, θα ήταν για τον Ολυμπιακό. Για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ το θεωρώ δεδομένο. Το είδε ως κέρδος για την πόλη (ως δήμαρχος της) αλλά και για την ΠΑΕ – Γιατί η γενική είσοδος είναι 20 ευρώ, άρα θα μαζευτεί σημαντικό ποσό και για την ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τρέλα” Αλαφούζου, ρίχνει χρήμα για το πρωτάθλημα – Τρεις μεγάλες μεταγραφές – Τέλος Έλληνας άσος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: