Το νέο… όπλο τοu Λουτσέσκου – "Ανακάλυψε" Έλληνα παικταpά – Φέρνει εκατομμύρια σε Ιβάν!


Το νέο… όπλο του Λουτσέσκου – "Ανακάλυψε" Έλληνα παικταρά – Φέρνει εκατομμύρια σε Ιβάν!



Ο Ρουμάνος απαντάει σε όσους τον “κράζουν” για τις επιλογές του τόσο στην 11αδα όσο και στις αποστολές. Συνεχίζει να στηρίζει τα νεαρά παιδιά και τους Έλληνες, που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου και οι οποίοι μπορούν να φέρουν χρήματα μέσω πωλήσεων.

Χωρίς να θέλει να ξεγράψει κανένας τον ΠΑΟΚ, όλα δείχνουν ότι φέτος πολύ δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι τέλους.  Εξάλλου, πάρα πολύ δύσκολα θα μπορέσει να καλύψει το έδαφος που έχει προκύψει με ομάδες όπως ο Αστέρας Τρίπολης, ο Λεβαδειακός και ο ΟΦΗ. Ειδικά οι δύο τελευταίες στις οποίες χάθηκαν 4 βαθμοί κυριολεκτικά στο τέλος.



Πάντως, ανεξάρτητα από το εάν ο ΠΑΟΚ θα κάνει πρωταθλητισμό ή όχι δεν γίνεται να μην… επικροτηθεί το γεγονός ότι οι ασπρόμαυροι χρησιμοποιούν σταθερά αρκετά Ελληνόπουλα στην αρχική τους ενδεκάδα. Το πρωτάθλημα μπορεί να μην έρθει, ωστόσο παίκτες όπως ο Κουλιεράκης, ο Λύρατζης και ο Τσαούσης, μπορεί μελλοντικά να λειτουργήσουν άκρως σημαντικά για το κλαμπ.

  "Μπαμ" Μίλωνα με Πανιώνιο - Επική επιστροφή στη Basket League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξάλλου, εδώ και λίγο καιρό ο Λουτσέσκου ρίχνει στη μάχη ένα ακόμη παιδί του συλλόγου, τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο 19χρονος εξτρέμ έχει ήδη καταγράψει φέτος 4 συμμετοχές για το πρωτάθλημα και είναι θέμα χρόνουν να τον δούμε και σε έναν αγώνα στην βασική ενδεκάδα.

Ούτως ή άλλως ήταν σχεδόν ο μόνος που στο ματς με τον Αστέρα έδειξε πράγματα, ενώ φυσικά κέρδισε και το πέναλτι από το οποίο ο Κούρτιτς μείωσε σε 2-1. Όπως και να έχει ο Κωνσταντέλιας δείχνει πως ήρθε για να μείνει στον ΠΑΟΚ!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Πρωτοποριακή κίνηση από Μπέο – Πίεση για ΠΑΟ – Απόφαση για ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στον… αέρα για Ολυμπιακό”

 

  ΠΑΟΚ” itemprop=”name” /> ΠΑΟΚ.” itemprop=”description” />

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

  Η πωρωτική ομιλία Μαρινάκη με Φορτούνη μετά τη Βίλα

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: