"Χρuσώνοuν" Βεζένκοφ οι Αγγελόπουλοι – Ο κρυφός όρος για ΝΒΑ – Ετοιμάζουν… χουνέρι με Μήτογλου!


"Χρυσώνουν" Βεζένκοφ οι Αγγελόπουλοι – Ο κρυφός όρος για ΝΒΑ – Ετοιμάζουν… χουνέρι με Μήτογλου!



Πώς μπορεί να μείνει στο ΣΕΦ και η… μάχη με τον Παναθηναϊκό. Οι “σειρήνες” για τον Σάσα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, οι σκέψεις στην ερυθρόλευκη ΚΑΕ και οι εξελίξεις με τον Έλληνα άσο μετά την τιμωρία του.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και θέλει να συνεχίσει σε αυτό το μοτίβο, υποδεχόμενος αύριο την Μονακό του Μάικ Τζέιμς. Οι Πειραιώτες παίζουν μπάσκετ υψηλού επιπέδου και το εξαργυρώνουν μέχρι στιγμής καθώς δεν έχουν χάσει ούτε ένα παιχνίδι.



Αποπνέουν υγεία σε όλους τους τομείς και το τέλος της χρονιάς θέλουν να τους βρει με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης, αλλά όπως σε κάθε ομάδα έτσι και εδώ ξεχωρίζουν κάποιες μονάδες.

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι εκείνος, που λάμπει περισσότερο από κάθε άλλον στους Πειραιώτες. Ο Ελληνοβούλγαρος φόργουορντ από πέρυσι κάνει τη μία εξαιρετική εμφάνιση μετά την άλλη και δεν είναι υπερβολή να πει κάποιος ότι αυτή την στιγμή είναι ο κορυφαίος παίκτης της Ευρωλίγκας.

  Πέρασε… ακτινογραφία τη Φιορεντίνα ο Συλαϊδόπουλος

Το καλοκαίρι, που μας πέρασε, έφτασε πολύ κοντά στο να πάει στο ΝΒΑ, αλλά οι Σακραμέντο Κινγκς αποφάσισαν να μην του δώσουν συμβόλαιο.

Συνεχίζοντας, όμως, έτσι όπως πάει ο Βεζένκοφ, η μετακόμιση στο ΝΒΑ είναι πιθανό να γίνει το επόμενο καλοκαίρι. Ο 27χρονος φόργουορντ έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2024, αλλά υπάρχει opt out για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, οπότε δεν αποκλείεται το καλοκαίρι του 2023 να γίνει αυτό, που δεν έγινε φέτος.

 

Αθλητικά ο Βεζένκοφ υπολείπεται του επιπέδου του ΝΒΑ, έχει, όμως, άλλα στοιχεία, όπως το σουτ, που θα του δώσουν την δυνατότητα να παίξει με τους καλύτερους του κόσμου.

Προς το παρόν, πάντως, το μυαλό του δεν είναι πουθενά αλλού παρά μόνο στο πως θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάει όσο πιο μακριά γίνεται στη σεζόν.

Και όπως λέει χαρακτηριστικά «ακόμη δεν έχουμε παίξει το μπάσκετ, που μπορούμε».

Περιμένοντας, λοιπόν, έναν ακόμη καλύτερο Ολυμπιακό, δεν αποκλείεται οι Αγγελόπουλοι να πάνε να κάνουν νέα επέκταση ή τουλάχιστον να προτείνουν νέα επέκταση συμβολαίου στο μεγάλο τους αστέρι. Δεν είναι μόνο ότι πρόκειται για εξαιρετικό παίκτη. Είναι κι ότι έχει ελληνικό διαβατήριο και τέτοιους παίκτες είναι σχεδόν απίθανο να βρεις πλέον.

  Ο Ζίλε ετοιμάζεται για τελικό CL και έχει κάνει κοιλιά από το φαΐ! (pic)

Κάποια στιγμή θα γίνει διαθέσιμος ο Ντίνος Μήτογλου, αλλά σε αυτή την περίπτωση το φαβορί θα είναι ο Παναθηναϊκός, στον οποίο έχει αγωνιστεί ήδη ο Θεσσαλονικιός πάουερ-φόργουορντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το διάβασαν στον ΠΑΟ; Απίθανη αποκάλυψη Καντέρ για Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: