Γερή… σφαλιάρα για ΑΕΚ στην Κρήτη – Την… καθάρισε ο Βουό!


Γερή… σφαλιάρα για ΑΕΚ στην Κρήτη – Την… καθάρισε ο Βουό!



Νίκη τριάδας για τον προβληματικό ΟΦ Ιεράπετρας που νίκησε τα… προβλήματα και την ΑΕΚ Β’ με 3-2 σε ματς που εξελίχθηκε σε προσωπική μονομαχία των Βουό-Κοσίδη που είχαν από δύο γκολ. 

Με πρωταγωνιστή τον Βουό, ο οποίος σκόραρε δύο φορές σε καθένα από τα δύο ημίχρονα (7′, 63′), ο ΟΦ Ιεράπετρας νίκησε 3-2 την ΑΕΚ Β’, στο παιχνίδια στο «Βουζουνεράκειο», που άνοιξε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής στο Β΄όμιλο της Super League 2.



Ο Αντρερέγκεν (63’) ήταν σκόρερ του τρίτου γκολ για την ομάδα της Κρήτης, ενώ και τα δύο τέρματα για την ΑΕΚ Β’ πέτυχε (42’, 78’) ο Κοσίδης, αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την τρίτη ήττα της αθηναϊκής ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις στο 3′ εκτέλεσε πέναλτι ο Μούλερ με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ, ενώ στο 44′ εκτέλεση φάουλ του Κατάλντι  ο Μούλερ με  έστειλε την πάλα στην εξωτερική πλευρά του δοκαριού και άουτ

  "Κέτσε" για Αλμέιδα

ΟΦ Ιεράπετρας (Διγκόζης): Κυρίτσης, Καραγιάννης, Ίτσιος, Στάμου, Ντέτλερ, Τσορνομάζ, Κατάλντι (90+2′ Καλλιτσουνάκης), Μηλιώτης (85′ Κόλα), Μούλερ, Αντερέγκεν, Βουό (79′ Μπλανκ Καζάου).

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Χατζηεμμανουήλ, Χριστοφιλόπουλος (62′ Δημητρίου), Ντάικο, Κατσίκας, Παρράς, Μουστακόπουλος, Κορομηλάς (73′ Τρούμπουλος), Γεωργέας (62′ Χατζηκυριάκος), Πάπα (37′ λ.τ Γκολφίνος), Χριστόπουλος, Κοσίδης.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου του πρωταθλήματος της Super League 2: 

Σάββατο 17/12

ΟΦ Ιεράπετρας-ΑΕΚ Β’       3-2 

Κυριακή 18/12
Αιγάλεω-Χανιά  
Ηλιούπολη-Επισκοπή  
Προοδευτική-Ηρόδοτος  
Απόλλων Σμύρνης-Καλαμάτα

Δευτέρα 19/12
ΠΑΟ Ρουφ-Παναχαϊκή  
Καλιθέα- Ολυμπιακός Β’
ΡΕΠΟ: Κηφισιά 




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: