"Κέτσε" για Αλμέιδα

Κέτσε για την πόλη της Αλμέιδας.

Κέτσε για Αλμέιδα



Στα λάθη που στοίχισαν στην ΑΕΚ στην Τούμπα και στο επεισόδιο με τον Ματίας Αλμέιδα στο φινάλε αναφέρθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Στα σοβαρά λάθη που για πολλοστή φορά πλήρωσε η ΑΕΚ στο φινάλε ενός αγώνα στάθηκε ο Κώστας Κετσετζόγλου σχολιάζοντας μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ήττα από τον ΠΑΟΚ (3-2).

Η ΑΕΚ έχει χάσει 5 βαθμούς από τον ΠΑΟΚ στο 89’ και στο 90’. Αυτό τα λέει όλα. Ο ΠΑΟΚ είχε χθες xGoals 1 και έβαλε 3 και η ΑΕΚ έχει xGoals 2,20 και έβαλε 2. Η ομάδα έδειξε την ανωτερότητά της κατευθείαν, μέχρι το 40’ κυριαρχούσε πλήρως αλλά δεν μπόρεσε να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο καταλαβαίνω πως στόχευσε να πάει να χτυπήσει το παιχνίδι στο τέλος, όταν ο αντίπαλος θα έβγαινε μπροστά για να κερδίσει. Βρήκε το γκολ με τον Βίντα και έβλεπες ότι η Τούμπα έχει ‘σβήσει’ και ο ΠΑΟΚ δεν απειλούσε. Ήρθε όμως αυτή η απίστευτη γκάφα, που για μένα έχει 90% ευθύνη ο Κάλενς και όχι τόσο ο Αθανασιάδης, για να γίνει το 2-2.

Αυτό το γκολ γύρισε όλο το παιχνίδι, πίστεψε ο ΠΑΟΚ πως γίνονται θαύματα και αφού ο Αθανασιάδης παραχώρησε ένα κόρνερ χωρίς λόγο ήρθε το 3-2. Η μεγαλύτερη ευθύνη εκεί είναι του Γιόνσον, που δεν τραβιέται με την υπόλοιπη άμυνα για να βγάλει οφσάιντ τον παίκτη του ΠΑΟΚ που κάνει επαφή και με την μπάλα. Θεωρώ πως οι αλλαγές ήταν σωστές, παρότι δεν βοήθησαν. Ο ΠΑΟΚ δεν άσκησε κάποια φοβερή πίεση, ούτε είχε πολλές ευκαιρίες. Όμως το θέμα είναι πως το παιχνίδι χάθηκε από αυτά τα τρομακτικά λάθη, τόνισε.

Όσο για τη συνέχεια, είπε: Η ΑΕΚ θα μάθει ποιος είναι ο αντίπαλός της στο πρωτάθλημα πριν πάει στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’. Αν κερδίσει ο ΠΑΟΚ, θα θέλει νίκη η ΑΕΚ στο Φάληρο, αν κερδίσει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, της κάνει και η ισοπαλία. Με ισοπαλία στην Τούμπα θα είναι ουσιαστικά πρωταθλήτρια κερδίζοντας τη Λαμία την τελευταία αγωνιστική.

Τέλος αναφέρθηκε στο επεισόδιο στο φινάλε με τον Ματίας Αλμέιδα στο επίκεντρο. Για την αντίδρασή του έχει ζητήσει ο ίδιος συγνώμη. Είναι όμως απαράδεκτη εικόνα που δεν έχουμε δει σε κανένα γήπεδο. Ακόμη και στο ‘Γ. Καραϊσκάκης’ πέρσι που κλώτσαγε μπάλες ο Μαρινάκης, δεν υπήρχε εμπλοκή με τον αντίπαλο πάγκο. Χθες υπήρχαν 30 άτομα γύρω από τον πάγκο και βρέθηκε στο τέλος ο Αλμέιδα ανάμεσα σε τόσα άτομα, να τον τραβάνε και να τον σπρώχνουν.


Πηγή
  Δεν φεύγει ο Τερίμ από Παναθηναϊκό - Υπόσχεση σε Αλαφούζο!
 

Διαβάστε επίσης: