"Δεν εμπνέει ο Ράντονιτς, έγιναν κρούσεις για προπονητή – Θα φανεί το λάθος με Άντριους"


"Δεν εμπνέει ο Ράντονιτς, έγιναν κρούσεις για προπονητή – Θα φανεί το λάθος με Άντριους"



Ο Γιώργος Πετρίδης μίλησε για το κλίμα μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού, ενώ τόνισε ότι οι «πράσινοι» δεν έχουν βρει κάποια καλή περίπτωση για ενδεχόμενη αντικατάσταση του Ράντονιτς.

Ο Παναθηναϊκός πέτυχε απέναντι στη Μακάμπι μια νίκη-ανάσα στην Ευρωλίγκα, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από 6 συνεχόμενες ήττες.



Ο Γιώργος Πετρίδης, ρεπόρτερ των Πράσινων μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το κλίμα που υπάρχει στο στρατόπεδο της ομάδας του Ντέγιαν Ράντονιτς μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, αλλά και για τις παθογένειες που συνεχίζουν να υπάρχουν και φάνηκαν απέναντι στη Μακάμπι παρά τη νίκη.

«Είχε το χειρότερο σερί στην ιστορία του ο Παναθηναϊκός, όταν νικάς μετά από τόσο καιρό υπάρχει ένα καλύτερο κλίμα. Η απόφαση για αλλαγές πάντως είναι δεδομένη, ίσα ίσα έχουν καθυστερήσει κιόλας. Ακόμα και απέναντι στη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός πήγε να αυτοκτονήσει στο κρίσιμο σημείο, έχασε διαφορά 9 πόντων σε λίγα λεπτά. Υπάρχουν παθογένειες στην ομάδα, δεν πρέπει να κρυφτούν κάτω από το χαλί λόγω της νίκης».

Στη συνέχεια, ερωτηθείς για το αν οι αλλαγές καθυστερούν λόγω του ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει βρει ακόμα κάτι ενθαρρυντικό, τόνισε πως «Δεν έχει βρει κάποιον υποψήφιο προπονητή ο Παναθηναϊκός για το ενδεχόμενο να φύγει ο Ράντονιτς. Κρούσεις πιθανότατα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα, όμως δεν υπήρχε κάτι ενθαρρυντικό για να το προχωρήσει. Όποιος και να έρθει όμως θα αναλάβει μια ομάδα που δεν είναι δική του, δεν είναι κάτι εύκολο. Ένας νέος προπονητής όμως μπορεί να αλλάξει το κλίμα, να εμπνεύσει την ομάδα περισσότερο. Ο Ράντονιτς δεν εμπνέει την ομάδα».

Όσον αφορά στον παραγκωνισμό του Μάριους Γκριγκόνις και το ενδεχόμενο να ενεργοποιηθεί ξανά ο Άντριους, ο Γιώργος Πετρίδης σχολίασε ότι «Ο Γκριγκόνις είναι παραγκωνισμένος, δεν μπορείς να καταλάβεις τίποτα στα λίγα λεπτά που παίζει. Δεν τον έχει εκμεταλλευτεί όπως πρέπει ο Παναθηναϊκός, έχει αδιαμφισβήτητη ποιότητα σαν παίκτης. Ο Άντριους θεωρεί ακόμα τον εαυτό του μέλος της ομάδας, αλλά αν ξαναπαίξει θα φανεί ότι έκανε μεγάλο λάθος ο Παναθηναϊκός που πριν λίγους μήνες τον είχε αδειάσει τελείως».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Τελειώνει” ο Ράντονιτς – Σφαιρόπουλος ή Λάσο για Παναθηναϊκό – Φήμες για Ουοναμέικερ!

  Παναθηναϊκός: Sold out σε 2,5 ώρες, περίμεναν 80.000!



Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: