Απίστευτη αποθέωση Ολυμπιακού από προπονητή τοπ ομάδας – "Φαινόμενο ο Μπαρτζώκας"


Απίστευτη αποθέωση Ολυμπιακού από προπονητή τοπ ομάδας – "Φαινόμενο ο Μπαρτζώκας"



Με τα καλύτερα λόγια μίλησε προπονητής πολύ γνωστής ομάδας τόσο για τους Ερυθρόλευκους όσο και για τον Έλληνα τεχνικό των Πειραιωτών ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για την Euroleague.

Τσους Ματέο: Με τα καλύτερα λόγια μίλησε τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα ο Ισπανός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης την Παρασκευή (20/1) στο ΣΕΦ.



«Νομίζω ότι μπορεί να γίνει παραλληλισμός όσον αφορά τη δομή των δυο ομάδων. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που οι οπαδοί της ταυτίζονται απόλυτα, με παίκτες που σημάδεψαν μια εποχή (Σπανούλης, Πρίντεζης) και άλλους που έχουν αποκτήσει σημαντικό ρόλο (Σλούκας, Παπανικολάου, Βεζένκοβ). Δίνουν μεγάλο βάρος στο επιθετικό και το αμυντικό παιχνίδι τους. Επίσης, είναι πολύ καλά προπονημένοι. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι φαινόμενο ως προπονητής.

Μου αρέσει πολύ η δουλειά που κάνει. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει αυτοματισμούς εδώ και καιρό, ξέρουν τι θέλουν στο γήπεδο. Άλλοι παίκτες όπως ο Γουόκαπ, ο Λαρεντζάκης και ο ΜακΚίσικ μπορούν να μπουν στην εξίσωση, το ίδιο ο Πίτερς και ο Μπολομπόοι. Μου φαίνεται μια σούπερ ομάδα», είπε ο Τσους Ματέο.

  Κίνδυνος νέας τιμωρίας για ΠΑΟΚ λόγω... ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό “τελειώνει” άμεσα ο Ράντονιτς – Πιέζει για Περάσοβιτς, στη λίστα ΠΑΟ και Έλληνας τεχνικός!




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: