Χαμός με πρώην παίκτη του Ολυμπιακού – Επίσημη καταγγελία από γνωστό ευρωπαϊκό σάιτ


Χαμός με πρώην παίκτη του Ολυμπιακού – Επίσημη καταγγελία από γνωστό ευρωπαϊκό σάιτ



Χάος έχει προκληθεί στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστή πρώην ξένο παίκτη των Ερυθρόλευκων μετά από χρησιμοποίηση ενός GIF για διαφωνία που είχε με γνωστό Λιθουανό δημοσιογράφο, με αποτέλεσμα να γίνεται επίσημη καταγγελία από το σάιτ προς την Euroleague αλλά και την Ένωση παικτών.  

Χασάν Μάρτιν: Πανικός τις τελευταίες μέρες έχει προκληθεί με πρωταγωνιστή τον πρώην σέντερ του Ολυμπιακού όταν ο Λιθουανός δημοσιογράφος Βινιάουσκας πήρε θέση για το περίφημο hashtag “FreeFacu” που έχει δημιουργηθεί από τους παίκτες για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο Αργεντινός με τον Ερυθρό Αστέρα, γράφοντας στο twitter ότι “αυτή η κινητοποίηση με το “#reeFacu στα social Media της EuroLeague έχει γίνει cringe. Ο τύπος δεν είναι πολιτικός κρατούμενος. Είναι ένας καλά αμειβόμενος μπασκετμπολίστας, ο οποίος απλώς πρέπει να περιμένει μέχρι μία συγκεκριμένη ημερομηνία για να πάρει μέρος στην διοργάνωση“.



Κάπου εκεί ο Αμερικάνος σέντερ του Αστέρα νοχλήθηκε από το συγκεκριμένο ποστ, ο οποίος απάντησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του ανεβάζοντας ένα GIF που έδειχνε έναν άνθρωπο να δίνει σφαλιάρα και να λέει “STFU (Shut the F..ck Up” που σημαίνει “βούλωσέ το” μαζί με μερικά… γαλλικά, κάτι που λίγο αργότερα κατέβασε.

  Ο υπολογιστής μίλησε: "Φαβορί για Conference o Ολυμπιακός"

Η χρησιμοποίηση του GIF όπως είναι λογικό έφερε… χαμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με το “Basketnews.com” να καταγγέλλει επίσημα τον Χασάν Μάρτιν στην EuroLeague Basketball και την ELPA (Ένωση παικτών της EuroLeague), ζητώντας διερεύνηση του θέματος, λέγοντας ότι δεν υπάρχει χώρος για βία, με τον Λιθουανό δημοσιογράφο πάντως να δηλώνει δημόσια οτι δεν νιώθει πως απειλείται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό “τελειώνει” άμεσα ο Ράντονιτς – Πιέζει για Περάσοβιτς, στη λίστα ΠΑΟ και Έλληνας τεχνικός!


 




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: