Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τον ξεχώρισε ο Ιτούδης για την…


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Τον ξεχώρισε ο Ιτούδης για την…



Αγωνίζεται σε μεγάλη ελληνική ομάδα και δεσμεύεται με σχετική ρήτρα! Η σούπερ χρόνια που κάνει όμως ο Έλληνας γκαρντ, δεν έχει αφήσει ασυγκίνητους τους “αιώνιους”…  

O Δημήτρης Φλιώνης ερχόταν το 2022 σε συμφωνία με την ΚΑΕ ΑΕΚ και τον Μάρτιο (σ.σ. 18/3) του ίδιου έτους, υπέγραφε την πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του μέχρι το καλοκαίρι του 2025. 



Ο 24χρονος διεθνής γκαρντ είχε υπογράψει το περασμένο καλοκαίρι ήδη συμβόλαιο έως το 2023, ωστόσο η Ένωση ήθελε να επενδύσει πάνω του και το απέδειξε απτά.

Χρόνο με το χρόνο ο παίκτης έκανε βήματα προς τα εμπρός αγωνιστικά, αλλά ειδικά φέτος πραγματοποιεί σεζόν καριέρας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως έχει κλειδώσει η συμμετοχή του και στην προεπιλογή (τουλάχιστον) της Εθνικής από με τις ευλογίες του Δημήτρη Ιτούδη.

Με το τεράστιο έλλειμμα που υπάρχει σε Έλληνες υψηλού επιπέδου, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός δεν θα μπορούσαν παρά να ρίχνουν ματιές στον Φλιώνη, ενόψει καλοκαιριού πάντα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο συμβόλαιό του με την ΑΕΚ θα υπάρχει κάποιο buy out. Ωστόσο αν κάποιος από τους δύο «αιώνιους» κάνει κίνηση, τότε θα εξασφαλίσει τη συναίνεση της Ένωσης σχετικά εύκολα.

  "Πραγματική αυτοκτονία, έστω και ρωγμή για Ματίας"

Θυμίζουμε ότι το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός είχε ψηλά στην εντός συνόρων λίστα του τον Φλιώνη, αλλά τελικά επέλεξε να κρατήσει ως πέμπτο γκαρντ στο ρόστερ του τον Μποχωρίδη.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλαγές με τον νέο κόουτς – 12 συμβόλαια στον ΠΑΟ, συζητήσεις με Παπαγιάννη – Τέλος ο Παππάς!

 




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: