Παναθηναϊκός: Με γνωστή… συνταγή ο ΠΑΟ κόντρα στον Βόλο -…


Παναθηναϊκός: Με γνωστή… συνταγή ο ΠΑΟ κόντρα στον Βόλο -…



Οι Πράσινοι προετοιμάζονται ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο (18/2) κόντρα στον Βόλο με τον Σέρβο τεχνικό της ομάδας να φαίνεται ότι έχει ήδη πάρει σημαντικές αποφάσεις για τους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει.

Παναθηναϊκός: Με… οδηγό το 1-5 του πρώτου γύρου θα αγωνιστούν οι Πράσινοι κόντρα στον Βόλο το Σάββατο (18/2) σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 .



«Ο Βόλος είναι μια ομάδα που τελευταία και καλά παίζει και γκολ βάζει, αλλά ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει ένα ανάλογο παιχνίδι με αυτό του πρώτου γύρου. Αν μετά τον Άρη έρθει μια ακόμα νίκη και με πολλά γκολ, η ομάδα θα δείξει ότι έχει ξεπεράσει αυτή την κρίση που είχε με τους χαμένους βαθμούς. Έκανε βέβαια και έναν τέλειο πρώτο γύρο, που είναι η εξαίρεση. Φέτος χάνονται βαθμοί από ομάδες που δεν περιμένει κανείς και αυτό σε κάνει να μην μπορείς να κάνεις υπολογισμούς. Εδώ που έχει φτάσει ο Παναθηναϊκός πρέπει να κλείσει το πρωτάθλημα ως πρώτος, αλλιώς να είναι κοντά στην κορυφή», είπε μεταξύ άλλων.

  Εξελίξεις με την επόμενη ομάδα του Μπάρκα!

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να έχει πολλές αλλαγές με τους Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Σάρλια και Πόυχατς να είναι στην άμυνα, ενώ στον άξονα πρόκειται να παίξουν  Ρούμπεν, Κουρμπέλης και Μπερνάρ, με τον Μαντσίνι βασικό σε μια από τις δύο πλευρές και έναν εκ των Παλάσιος ή Κλεϊνχέισλερ μάχονται για μια θέση στην 11άδα.
 




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: