Μπαρτσελόνα: Εξέλιξη… φωτιά! Η Μπαρτσελόνα έδωσε 1.4…


Μπαρτσελόνα: Εξέλιξη… φωτιά! Η Μπαρτσελόνα έδωσε 1.4…



Χαμός στην Ισπανία μιας και όπως έγινε γνωστό η εισαγγελία της Βαρκελώνης ερευνά την εταιρία DASNIL 95 SL, η οποία ανήκει στον πρώην διαιτητή, Χοσέ Μαρία Ενρίκεζ Νεγκρέιραγια διαφθορά καθώς φέρεται να έλαβε το ποσό του 1.4 εκατομμυρίου ευρώ από τους Καταλανούς.

Μπαρτσελόνα: “Βόμβα” στην Ισπανία μιας και η εισαγγελία της Βαρκελώνης διεξάγει έρευνα για διαφορά, η οποία εμπλέκει και τους Καταλανούς καθώς όπως αναφέρει το Cadena SER, επί των ημερών του Τζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου οι Μπλαουγκράνα  πλήρωσαν 1,4 εκατομμύρια ευρώ στον άλλοτε διαιτητή, Χοσέ Μαρία Ενρίκεζ Νεγκρέιρα.’



Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ τα χρήματα, δόθηκαν σε τρία μέρη, όταν ήταν αντιπρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής διαιτησίας, και η τελευταία πληρωμή έγινε όταν άφησε τα καθήκοντά στην επιτροπή διαιτησίας, με τον πρώην ρέφερι στη απολογία του να αναφέρει ότι η υπηρεσία που παρείχε είναι συμβουλές προς τους παίκτες για το πώς να συμπεριφέρονται στους διαιτητές.

Η έρευνα χετίζεται με έλεγχο του Δημοσίου για παρατυπίες στη φορολογία των τριών προαναφερθέντων ετών, καθώς ο πρώην διαιτητής δεν προσκόμισε κανένα έγγραφο που να αποδεικνύει ότι παρείχε υπηρεσίες στους Καταλανούς, ενώ ο Μπερτομέου τόνισε ότι η παροχή αυτών των χρημάτων κόπηκε το 2018 στο πλαίσιο της πολιτικής για μείωση των εξόδων.

  Ναν: "Θέλουμε τον τίτλο στο Βερολίνο" (Vid)

Λίγο αργότερα οι Μπλαουγκράνα εξέδωσαν ανακοίνωση μέσω της οποίας κάνουν γνωστή την δική τους οπτική για το σοβαρό γεγονός αναφέροντας πέντε σημεία.

  • Στο παρελθόν, η Μπαρτσελόνα προσέλαβε τις υπηρεσίες ενός εξωτερικού τεχνικού συμβούλου, ο οποίος προσέφερε, με τη χρήση video, τεχνικές αναφορές που αφορούσαν σε παίκτες χαμηλότερων κατηγοριών του ισπανικού κράτους και την τεχνική γραμματεία του συλλόγου.
  • Επιπροσθέτως, η σχέση με τον ίδιο εξωτερικό προμηθευτή διευρύνθηκε με τεχνικές αναφορές που σχετίζονταν με επαγγελματικές διαιτησίες με σκοπό να παρασχεθούν επιπρόσθετες πληροφορίες για το τεχνικό επιτελείο της πρώτης ομάδας και της θυγατρικής ομάδας, μία συνήθης πρακτική στα επαγγελματικά ποδοσφαιρικά σωματεία.
  • Επί του παρόντος, αυτού του είδους η εξωτερική συνεργασία σχετίζεται με έναν επαγγελματία του χώρου του ποδοσφαίρου.
  • Η Μπαρτσελόνα λυπάται που αυτή η πληροφορία εμφανίζεται τη δεδομένη χρονική στιγμή, στο καλύτερο σημείο της σεζόν.
  • Η Μπαρτσελόνα θα αναλάβει νομικές διαδικασίες απέναντι σε οποιονδήποτε βλάψει την εικόνα του συλλόγου με πιθανούς υπαινιγμούς που είναι αντίθετοι με τη φήμη του συλλόγου και που μπορούν να προκύψουν ως αποτέλεσμα αυτής της πληροφορίας.
  Ο παίκτης του ΠΑΟΚ που βάζει υποψηφιότητα για 11αδα

​​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κίνηση Ομπράντοβιτς… άναψε φωτιές στον ΠΑΟ – Σενάριο επιστροφής, τα “σκάει” ο Γιαννακόπουλος!




Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: