"Μεμπτό να παίζει στο στοίχημα τον Ολυμπιακό – Αυτό ζήτησε ο Μαρινάκης – Χαστούκισε ο Άμραμπατ"!


“Μεμπτό να παίζει στο στοίχημα τον Ολυμπιακό – Αυτό ζήτησε ο Μαρινάκης – Χαστούκισε ο Άμραμπατ”!



Πολλά και πολύ ενδιαφέροντα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ειδικά μετά από τη συνάντηση που έγινε την περασμένη Δευτέρα για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου…



Με τον Σωτήρη Βοργιά, πρώην διεθνή διαιτητή και καθηγητή Διαιτησίας, επικοινώνησε το sportdog για όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Ειδικά μετά την συνάντηση που έγινε τη Δευτέρα ανάμεσα στις έξι ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ.

“Μετά την απαξίωση των Ελλήνων διαιτητών, ήρθε και η απαξίωση των εισαγώμενων. Τώρα ζητάμε να μας παίξουν elite διαιτητές στα παιχνίδια και μετά θα απαξιωθούν και αυτοί. Όλοι οι διαιτητές είναι καλοί μέχρι να αρχίσουν τα προβλήματα, τότε φαίνεται ο διαιτητής. Όταν φέρνουν διαιτητές σαν αυτόν που έπαιξε στο παιχνίδι της ΑΕΚ, που ο Άμραμπατ χαστούκισε την μπάλα και δεν σφύριξε τίποτα, τι να περιμένεις;”, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο παλαίμαχος διαιτητής και στη συνέχεια πρόσθεσε για την περίφημη συνάντηση για τη διαιτησία:

“Στη συνάντηση η ΕΠΟ ξεκίνησε με λάθος να κάλεσει τους 6 που έγιναν 4 και μετά έγιναν πάλι 6. Από εκεί φαίνεται το πνεύμα τής ΕΠΟ που ήθελε να γελάσει ή να έχει την εύνοια των 4 και να λειτουργεί αυτή όπως θέλει. Ήταν μάζωξη άνευ ουσίας και περιεχόμενου. Ο Αργυρίδης μαζί με τους υπόλοιπους της ΚΕΔ θα έπρεπε 2-3 μήνες πριν να είχαν ειδοποιήσει την ΟΥΕΦΑ ότι χρειάζεται ελιτ διαιτητές για αυτά τα ματς. Να είχε στείλει ημερομηνίες κ.λπ. Σε άλλες χώρες βγαίνουν πολύ νωρίτερα, όχι κάθε εβδομάδα όχι όπως εδώ. Αυτό που έπρεπε να κάνει ο αριχδιτητής, δεν το έκανε. Μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, που θεωρεί ότι μπορεί να τους κοροϊδέψει όλους επειδή είναι νομικός. Θλίβομαι για όλα αυτά”.  

  "Το πρωτάθλημα για την ΑΕΚ έρχεται πάντα με νίκη επί του..."

Το σχόλιό σας για το αίτημα του Μαρινάκη, ως προέδρου της Σούπερ Λιγκ, για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ;

“Τι του ζήτησε ο Μαρινάκης ως πρόεδρος της Λίγκας; Να θωρακίσει, θεσμικά, το παιχνίδι με έναν καλό διαιτητή. Δηλαδή αυτό που έπρεπε να είχε κάνει η ΚΕΔ εδώ και τρεις μήνες. Πολύ φοβάμαι ότι αν δεν ξεφύγει μια ομάδα στη βαθμολογία, έτσι όπως πάμε στον πόντο κάθε ματς μπορεί να έχουμε και πράγματα που δεν θέλουμε να βλέπουμε στο ποδόσφαιρο”.

Υπάρχει καταγεραμμένο σήμερα στον Τύπο ότι ο Μελισσανίδης αναφέρθηκε στον “μέθυσο Κλάτενμπεργκ, που παίζει στοίχημα”, καταγγελία σοβαρή καθώς ο Μελισσανίδης είπε ότι ο Κλάτενμπεργκ έπαιξε στοίχημα και στην πλάτη του Ολυμπιακού.

“Είναι μεμπτό, δεν γίνεται να παίζει στοίχημα ο αρχιδιαιτητής. Αλλά τον περνάτε για τόσο βλάκα, ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας εκτελεστής. Είναι killer, όπου βλέπει λεφτά πηγαίνει και τα παίρνει. Θα τον δεχτεί ποτέ κανείς στον Κλάτενμπεργκ ξανά στην Έλλάδα; Οι Αιγύπτιοι τον έδιωξαν σε έναν μήνα, δεν ρωτήσαμε όμως γιατί τον έδιωξαν; Από την ημέρα που ήρθαν οι ξένοι η ελληνική διαιτησία έχει γίνει καλύτερη ή χειρότερη; Χειρότερη έχει γίνει για εμένα, γιατί δεν εκπαιδεύονται πια οι διαιτητές”.

Τέλος, πώς το σχόλιό σας για την αποκάλυψη του Μπένετ για ξένο διαιτητή που αυτοπροτάθηκε.

  Κάνει… πίσω ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ - "Ξενέρωσε" top όνομα

“Eίναι γελοία αυτά τα πράγματα. Πες ότι αυτοπροτάθηκε ένας διαιτητής. Γιατί βγαίνεις και το λες; Και ποιος του έδωσε το δικαίωμα να αυτοπροτείνεται; Και στο τέλος της γραφής γιατί δεν λες το όνομα; Μετά ο άρρωστος ο φίλαθλος θα πει: Γιατί ζήτησε να παίξει το δικό μου παιχνίδι; Κάτι συμβαίνει και θα με στήσουν. Άρα είναι πολύ σοβαρό το θέμα, δεν σκέφτεσαι τι λες; Τη μάζωξη δεν την έκανε ο Μπένετ αλλά ο Μπαλτάκος, και κάλεσε επιχειρηματίες που έχουν χίλια προβλήματα σε προσωπικό επίπεδο αλλά και με τις δουλειές τους. Δεν υπάρχει επικποινωνία, δεν είναι όπως οι ομάδες τού εξωτερικού και παίζαμε το ματς και ήταν όλα ήσυχα και καλά. Παρακαλούσαμε να παίζουμε στο εξωτερικό και όχι στην Ελλάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μελισσανίδης: “Πάρε και τον Άρη Βαγγέλη…” – “Μέχρι τέλους” ο Μαρινάκης – ΠΑΟ όπως… ΑΕΚ!
   


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: