Το ξέκοψε ο Αντσελότι – Δηλώσεις που ξεκαθαρίζουν το μέλλον του – Τελικά θα μείνει στη Ρεάλ;


Το ξέκοψε ο Αντσελότι – Δηλώσεις που ξεκαθαρίζουν το μέλλον του – Τελικά θα μείνει στη Ρεάλ;



Απαντήσεις σχετικά με το αν τελικά θα παραμείνει στον πάγκο της Βασίλισσας έδωσε ο Ιταλός τεχνικός μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου την Μ. Παρασκευή (14/4) κάτι που περίμεναν εδώ και πολύ καιρό οι φίλοι της ομάδας.



Κάρλο Αντσελότι: Ο Ιταλός τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης μπορεί να έχει συμβόλαιο με την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2024, όμως πολλές είναι οι φήμες τον τελευταίο καιρό που τον συνέδεαν με τον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας.

Ο ίδιος πήρε, μετά από αρκετό καιρό, θέση σχετικά με τα δημοσιεύματα καθώς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου της Μ. Παρασκευής (14/4) ενόψει του αγώνα με τη Καντίθ, τόνισε ότι είναι περήφανος για όσα έχει καταφέρει στον πάγκο της Βασίλισσας και ότι σκοπεύει να τιμήσει το συμβόλαιο που έχει.

Ο πρόεδρος είναι πολύ κοντά μου και θα είμαστε εδώ και τη νέα σεζόν χωρίς αμφιβολία, θα σεβαστούμε το συμβόλαιο που έχουμε. Πιστεύω ότι ο Φλορεντίνο Πέρεθ θέλει να συνεχίσω. Αισθάνομαι περήφανος για όλα. Μέχρι στιγμής ήταν μια επιτυχημένη επιστροφή και ελπίζω να συνεχίσει έτσι, αλλά αυτό που με κάνει πιο χαρούμενο είναι να επιστρέφω στο Βαλδεμπέμπαsς κάθε μέρα για να δουλέψω. Ο σύλλογος μου δείχνει πολλή στοργή κάθε μέρα και δεν έχω τίποτα να προσθέσει σε αυτό. Νιώθω πολύ άνετα“, είπε ο Κάρλο Αντσελότι.

  Ντέμης: "Πρέπει να χτυπήσει τον τίτλο με ΠΑΟΚ η ΑΕΚ"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 7 εκατομμύρια ο Μαρινάκης για Χάμες, Μαρσέλο, Βρσάλικο – Τα… έσπασε με Μίτσελ, γκρίνια για Φορτούνη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: