Τεράστιο σοκ! Ποδοσφαιριστής αυτοπυρπολήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της αστυνομίας (ΦΩΤΟ)


Τεράστιο σοκ! Ποδοσφαιριστής αυτοπυρπολήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας κατά της αστυνομίας (ΦΩΤΟ)



Ο 35χρονος Τυνήσιος ποδοσφαιριστής, Νιζάρ Ισαουί, πέθανε από εγκαύματα που υπέστη, αφότου αυτοπυρπολήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ως διαμαρτυρία ενάντια στην «αστυνομική αδικία», όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του σήμερα (14/4).



Τυνησία: Ο 35χρονος Τυνήσιος ποδοσφαιριστής, Νιζάρ Ισαουί, πέθανε από εγκαύματα που υπέστη, αφότου αυτοπυρπολήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ως διαμαρτυρία ενάντια στην «αστυνομική αδικία», όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του σήμερα (14/4).

Ο Ισαουί, πρώην παίκτης της κορυφαίας ομάδας της χώρας, Μοναστίρ και πατέρας τεσσάρων παιδιών, ανήρτησε ένα βίντεο στο Facebook, στο οποίο δήλωνε ότι ο λόγος της διαμαρτυρίας του ήταν επειδή κατηγορήθηκε ψευδώς για τρομοκρατία στο Χαφούζ, στο Καϊρουάν και στην κεντρική Τυνησία.

Ο επιθετικός, ο οποίος ήταν ελεύθερος και έπαιζε σε ερασιτεχνικά πρωταθλήματα πριν από το θάνατό του, υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού και οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον σώσουν, είπε ο αδελφός του Ριάντ στους δημοσιογράφους.

Τοπικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι ο Ισαουί αποφάσισε να κάνει την ακραία διαμαρτυρία του έξω από ένα αστυνομικό τμήμα αφού οι αστυνομικοί τον κατηγόρησαν για «τρομοκρατία» όταν παραπονέθηκε για την τιμή της μπανάνας.

  Τους πήρε παραμάζωμα ο Γιαμπουσέλε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα selfie βίντεο που κυκλοφορεί στα social media δείχνει τον Ισαουί να ουρλιάζει: «Για μια διαμάχη με κάποιον που πουλάει μπανάνες στα 10 δηνάρια, κατηγορούμαι για τρομοκρατία στο αστυνομικό τμήμα. Τρομοκρατία για μια καταγγελία για μπανάνες».

Ακολούθησαν τεράστιες διαμαρτυρίες από την οικογένεια του παίκτη και πλήθος πολιτών συγκεντρώθηκε μπροστά από το αστυνομικό τμήμα όπου σημειώθηκε το περιστατικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλος από ΠΑΟΚ κορυφαίο όνομα – Ούτε το… βέτο Λουτσέσκου δεν τον κρατάει – “Έχασε” λεφτά ο Σαββίδης!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: