Τρομερές ατάκες από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ – "Μου άλλαξε τη ζωή" – Αναφορά σε Σαββίδη


Τρομερές ατάκες από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ – “Μου άλλαξε τη ζωή” – Αναφορά σε Σαββίδη



Μεγάλη συνέντευξη έδωσε ξένο ποδοσφαιριστή που πέρασε με επιτυχία από τον Δικέφαλο του Βορρά όπου και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια από το πέρασμά του από την Τούμπα.



Λούκας Πέρεθ: Συνέντευξη για όλα έδωσε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής που εκτός των άλλων μίλησε για το πέρασμά του από τον ΠΑΟΚ μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη.

Έπρεπε να κερδίσεις για να πείσεις τον πρόεδρο να σε αφήσει να φύγεις; «Οχι όχι. Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης ήταν αυτός που τον έπεισε, πληρώνοντας. Το να παίξω καλά τον έπεισε να με υπογράψει και έτσι όταν βγήκα, χάρη σε αυτόν. Ήρθε στην Ουκρανία για να πολεμήσει για μένα. Ήταν Ρώσος: αυτός και ο πρόεδρός μας μάλωναν, διαπραγματεύτηκαν και τελικά συμφώνησαν σε μια συμφωνία». 

Εν τω μεταξύ, μπορείτε μόνο να περιμένετε και να ελπίζετε; «Ο ΠΑΟΚ να μου πει ότι με θέλει. Λέω ναι φυσικά. Είναι μεγάλος σύλλογος. Θα μπορούσα να παίξω σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Και το συμβόλαιο είναι καλό. Δεν υπάρχουν προβλήματα: όλα πληρώνονται στον λογαριασμό σας. Ήρθαν, πολέμησαν και με έβγαλαν από εκεί. Και μου άλλαξαν τη ζωή. Είχα ένα σωστό, επαγγελματικό συμβόλαιο. 

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε τις πόρτες και μου φέρθηκε καλά και δεν μπορώ παρά να πω ευχαριστώ. Σύλλογος, πρόεδρος, συμπαίκτες: ήταν όλοι πολύ καλοί μαζί μου. Επίσης, αυτά είναι στάδια της ζωής. Πρέπει να τα ζήσεις. Τώρα είμαι μπαμπάς: ο γιος μου δεν μπορεί να περπατήσει ακόμα, πόσο μάλλον να τρέξει. Πρέπει να μπουσουλήσει, να παιδέψει, να πέσει, να κάνει κακό στον εαυτό του. Έτσι μαθαίνει. Πώς πετυχαίνουν οι άνθρωποι; Έχοντας αποτύχει ένα εκατομμύριο φορές. Με τη μάθηση. 

Και το ποδόσφαιρο είναι το ίδιο. Η διαφορά είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι πιο αξιοκρατικό από τις περισσότερες βιομηχανίες. Αν δεν είσαι καλός, δεν υπάρχει μπλόφα στην κορυφή. Αυτό; Αυτό δεν λέει ψέματα. Το να φτάσεις στην Ελλάδα λοιπόν είναι… Τεράστια ανακούφιση! Επαγγελματικός σύλλογος. Ένα κατάλληλο γήπεδο προπόνησης, σωστά ταξίδια, πραγματικά ξενοδοχεία. 

Όλα είναι σωστά. Στην Ουκρανία, ο πρόεδρος θα μας κολλούσε σε ένα μοναστήρι αν εκνευριζόταν μαζί μας. Υπήρχε αυτό το μοναστήρι που το διοικούσαν μοναχές μοναχές, που νοίκιαζαν δωμάτια. Θα μέναμε εκεί το βράδυ πριν από τους αγώνες μερικές φορές, κοιμόμαστε σε δίκλινα δωμάτια. Ήταν όλα πολύ θρησκευτικά, πολύ λιτά. Με τον καιρό, μαθαίνεις να εκτιμάς αυτές τις εμπειρίες. Όταν φτάσω στην Ελλάδα μετά από αυτό, ο ΠΑΟΚ είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο», είπε ο Λούκας Πέρεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε… δικαιώματα ο Αλμέιδα – “Ξεβράκωτη” η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη – Τυχερός που ήταν αυτός ο Ολυμπιακός

  Αριστομένης Κουτσιαύτης: "Πέναλτι του Αραούχο στον Κώτσιρα"

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: