Ρεπορτάζ… φωτιά για Μπαρτσελόνα – Διπλή μεταγραφή τοπ παικτών ενόψει καλοκαιριού – "Τρελά" λεφτά (ΦΩΤΟ)


Ρεπορτάζ… φωτιά για Μπαρτσελόνα – Διπλή μεταγραφή τοπ παικτών ενόψει καλοκαιριού – “Τρελά” λεφτά (ΦΩΤΟ)



Σημαντικές αποκαλύψεις σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις των Μπλαουγκράνα φέρνει στο προσκήνιο ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο που αποκάλυψε ότι οι Καταλανοί έχουν έρθει σε συμφωνία με δύο τοπ παίκτες.



Μπαρτσελόνα: Διπλό… χτύπημα από τους Μπλαουγκράνα μιας και αρχικά όπως αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα έχουν έρθει σε συμφωνία τόσο με τον Ιλκάι Γκουντογκάν της Μάντσεστερ Σίτι, όσο και με τον Ινίγκο Μαρτίνεθ της Ατλετική Μπιλμπό ενόψει του καλοκαιριού.

Όσον αφορά τον Γερμανό μέσο οι Καταλανοί ήρθαν σε συμφωνία με τον ατζέντη του και φαίνεται ότι τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη για συμβόλαιο μέχρι το 2025, με οψιόν ανανέωσης για ακόμα μια χρονιά, με την αμοιβή του Γκουντογκάν να φτάνει τα 12 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Την ίδια στιγμή οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα έχουν συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τον Ινίκγο Μαρτίνεθ, με τον Βάσκο να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα, κάτι που επιβεβαίωσε και ο  Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος αναφέρει πως το μόνο που απομένει, είναι να προσαρμοστεί η ομάδα με τις ανάγκες του Financial Fair Play, προκειμένου να προχωρήσει και επίσημα στην ανακοίνωσή του.

  Πού θα δούμε σήμερα τα ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και ΠΑΟ-Άρης

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Σκούπα” στον ΠΑΟ, οι πρώτοι 3 που φεύγουν – Απόφαση για Μπέικον, Τόμας – “Χτίζει” με Μαντζούκα (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: