Ατακάρες Μπακαμπού: "Θα ήθελα να παίξω στη Βιγιαρεάλ – Δεν καταλάβαμε γιατί έφυγε ο Μίτσελ"


Ατακάρες Μπακαμπού: “Θα ήθελα να παίξω στη Βιγιαρεάλ – Δεν καταλάβαμε γιατί έφυγε ο Μίτσελ”



Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για την παρουσία τους στους Ερυθρόλευκους, τον Μίτσελ, αλλά και την Βιγιαρεάλ, όπου θα ήθελε να αγωνιστεί. Τι είπε για Μαρσέλο και Χάμες.



Στην Βιγιαρεάλ θα ήθελε να αγωνιστεί, αν είχε μόνο μια επιλογή για ομάδα της La Liga ο Σεντρίκ Μπακαμπού, όπως αποκάλυψε σε δηλώσεις που έκανε στην ισπανική ιστοσελίδα “Relevo”.

Ο 32χρονος φορ εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την παρουσία του στον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα της παραίτησης του Μίτσελ, λέγοντας ότι αυτός και οι συμπαίκτες του έμειναν έκπληκτοι από αυτή την εξέλιξη.

«Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο όταν ήμουν 8-9 ετών. Από παιδί ήθελα να σκοράρω, όπως το είδωλό μου, ο Ρονάλντο ο Βραζιλιάνος», ανέφερε αρχικά ο Κονγκολέζος φορ και αναφέρθηκε στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό: «Η ζωή εδώ είναι ήσυχη, η οικογένειά μου αισθάνεται καλά, η Αθήνα είναι μια όμορφη πόλη, ο σύλλογος είναι υπέροχος, οι υποδομές είναι κορυφαίες. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος και είμαι πολύ περήφανος που φοράω τα χρώματα του Ολυμπιακού. Όλα είναι καλά».  

  Ο γιος του Βίντα στην προπόνηση, "εκτελεί" τον Χατζισαφί!

 

Διαβάστε επίσης: