Σοκάρει το βίντεο με την επίθεση στον Σβεντ – Επίθεση από 5 χούλιγκαν – "Σώθηκε από θαύμα" (ΒΙΝΤΕΟ)


Σοκάρει το βίντεο με την επίθεση στον Σβεντ – Επίθεση από 5 χούλιγκαν – “Σώθηκε από θαύμα” (ΒΙΝΤΕΟ)



Νέες λεπτομέρειες για την επίθεση που δέχθηκε ο Ρώσος μπασκετμπολίστας με το βίντεο των στιγμών τρόμου που έζησε ο ίδιος να έρχεται στη δημοσιότητα, ενώ όπως φαίνεται σώθηκε από θαύμα.



Αλεξέι Σβέντ: Επίθεση από πέντε χούλιγκαν, έξω από εστιατόριο της Μόσχας, δέχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (1/5) ο Ρώσος μπασκετμπολίστας με τον ίδιο να υποστεί βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο και να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν, ενώ τα Μέσα της χώρας έχουν ήδη δημοσιοποιήσει το βίντεο.

«Ο Αλεξέι και η σύζυγός του είχαν βγει για φαγητό στο κέντρο της Μόσχας. Μετά, όταν βγήκαν έξω, μια παρέα νεαρών χωρίς λόγο άρχισε να τους προκαλεί. Ήταν εμφανώς σε κατάσταση μέθης. Ο Αλεξέι το αντιλήφθηκε και γι’ αυτό ήθελε να αποφύγει το επεισόδιο, αφού είναι ένας ήρεμος άνθρωπος. Εκείνοι όμως αποφάσισαν να αρχίσουν καβγά και του επιτέθηκαν, τέσσερις ή πέντε εναντίον ενός.

Μετά από ένα χτύπημα, έπεσε και χτύπησε με το κεφάλι στο πεζοδρόμιο. Του προκλήθηκε ένα ανοιχτό τραύμα και κρανιοεγκεφαλική κάκωση, με κάταγμα στα οστά του κρανίου και διάσειση! Ευτυχώς επέζησε. Ίσως βοήθησε ότι είναι επαγγελματίας αθλητής.

Δεν ξέρω. Ίσως η αίσθηση της ατιμωρησίας; Τα κίνητρα είναι άγνωστα, αλλά οι άνθρωποι αυτοί πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά. Ελπίζω να τους ταυτοποιήσουν, να τους συλλάβουν και να τους φέρουν ενώπιον της δικαιοσύνης για να τους επιβληθεί η κατάλληλη τιμωρία», είπε ο μάνατζερ του Αλεξέι Σβεντ, Όμπραντ Φίμιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Πρωτάθλημα με 30 βαθμούς διαφορά ο Κρέσπο – Υπερομάδα με Σεμέδο – Ερωτηματικό για τον Ολυμπιακό”

  ΠΑΟΚ: Νέα ατάκα Λουτσέσκου για το... κλεμμένο πρωτάθλημα ΑΕΚ

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: