Νέα "ανακάλυψη" του Ολυμπιακού από Πορτογαλία – "Θα κάνει μεγάλη καριέρα – Παίζει 4-3-3 με κατοχή"


Νέα “ανακάλυψη” του Ολυμπιακού από Πορτογαλία – “Θα κάνει μεγάλη καριέρα – Παίζει 4-3-3 με κατοχή”



Το νέο όνομα από τη λίστα των Πειραιωτών! Ποιος τεχνικός εξετάζεται, γιατί δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται ως… νέος προπονητής, ποιο είναι το στυλ ποδοσφαίρου που διδάσκει και η μέχρι τώρα πορεία του.



Ολυμπιακός: Το όνομα του Σέζαρ Πεϊσότο έχει συνδεθεί τις τελευταίες ημέρες με τους Πειραιώτες, κυρίως μέσω αναφορών που δημοσιεύει ο ερυθρόλευκος Τύπος.

Ο 42χρονος τεχνικός δεν έχει να επιδείξει κάτι σημαντικό μέχρι στιγμής στην καριέρα του, για αυτό και είναι λάθος να υπάρχει σύγκριση με την καριέρα του Πέδρο Μαρτίνς, για παράδειγμα, πριν έρθει στον Ολυμπιακό: O Μαρτίνς είχε καταφέρει, συγκριτικά, περισσότερα πράγματα πριν πιάσει Λιμάνι.

Ο προπονητής τής Πάσος Φερέιρα, την οποία κατάφερε να σώσει την περασμένη σεζόν αλλά ακόμα δεν έχει γίνει αυτό φέτος, έχει περάσει ακόμα από τους πάγκους των Βαρζίμ, Ακαντέμικα, Τσάβες και Μορεϊρένσε.

Προτάθηκε στους Πειραιώτες και μένει να φανεί το πόσο θα απασχολήσει σοβαρά, καθώς εκτός των άλλων το συμβόλαιό του έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Το sportdog επικοινώνησε με τον Μίγκελ Κορέια, αρχισυντάκτη τής πορτογαλικής εφημερίδας A΄ Bola, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι τα θέματα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να μάθουμε περισσότερα.

  Τελικοί... Final 4 για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό!

“Επιθετικό ποδόσφαιρο και 4-3-3 – Θα κάνει μεγάλη καριέρα – Επιστροφή Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό”

Πρώτα από όλα θέλει να κρατήσει την Πάσος στην πρώτη κατηγορία, αυτό τον ενδιαφέρει τώρα τον Πεϊσότο. Παίζει 4-3-3, του αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας η ομάδα του και το επιθετικό ποδόσφαιρο“, σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Πώς είναι ως προπονητής;

“Είναι μικρός σε ηλικία, αλλά μέχρι τώρα δεν ήταν σε μεγάλη ομάδα. Ανέβηκε σιγά-σιγά, έφτασε στην πρώτη κατηγορία και πρέπει να περιμένουμε για να τον δούμε. Αλλά στην Πορτογαλία πιστεύουν ότι μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα”.

Μπορεί να γίνει ο νέος Πέδρο Μαρτίνς για τον Ολυμπιακό;

“Είχαν γράψει στην Πορτογαλία για Πέδρο Μαρτίνς και Ολυμπιακό, να επιστρέψει, αλλά το βλέπω πολύ δύσκολο. Ο Πέδρο όταν ήρθε είχε κάνει καλύτερη δουλειά, ήταν γνωστός. Ο Πεϊσότο δεν ξέρουμε πού μπορεί να φτάσει γιατί σε έχει βρεθεί σε μεγάλη ομάδα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Για τη λεβεντιά του θα παίξει Ολυμπιακός – Δινω το διαρκείας στον νέο προπονητή – Πάρτε 2 Πασχαλάκηδες” (Vid)

  Πρόβλημα στη Μπάγερν! Χωρίς βασικό παίκτη στη ρεβάνς με Ρεάλ

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: