Παίρνει ελληνικό διαβατήριο ο Μήτρου-Λονγκ και… βλέπει ΠΑΟ – Σκάει και μεγάλη επιστροφή μετά το F4!


Παίρνει ελληνικό διαβατήριο ο Μήτρου-Λονγκ και… βλέπει ΠΑΟ – Σκάει και μεγάλη επιστροφή μετά το F4!



Ο Αταμάν αποφασίζει για τον ελληνικό κορμό και τις μεταγραφές. Οι Πράσινοι ετοιμάζονται ήδη για την επόμενη σεζόν, η διοίκηση έχει δώσει στον Τούρκο προπονητή ένα μεγάλο μπάτζετ για δυνατές μεταγραφές, όμως θα πρέπει να έρθουν στο ΟΑΚΑ και Έλληνες παίκτες.



Πέρα από τις μεταγραφές τοπ ξένων, στον Παναθηναϊκό το προσεχές καλοκαίρι σκοπεύουν να ενισχύσουν έντονα και το ελληνικό στοιχείο του ρόστερ.

Γι’ αυτό έχει κλείσει ήδη ο Κώστας Αντετοκούνμπο, γι’ αυτό αναμένεται το δρόμο της επιστροφής να πάρει και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, γι’ αυτό έχει κατατεθεί μία τεράστια οικονομικά πρόταση στον Γιώργο Παπαγιάννη ώστε να πειστεί να ανανεώσει.

Μέσα σε αυτήν ακριβώς τη διαδικασία ενίσχυσης του ελληνικού στοιχείου, στο “τραπέζι” έχει πέσει και το όνομα του Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Εφόσον ο Εργκίν Αταμάν θέλει ασφαλώς τον παίκτη και ο ίδιος πάρει επιτέλους το ελληνικό διαβατήριο για να μην λογίζεται ως ξένος στην Basket League, τότε το Τριφύλλι έχει το πάνω χέρι προκειμένου να τον υπογράψει.

  Αλεξανδρής για Ρέτσο: "Τον ταπεινώσατε, τον χλευάσατε..."

Όσον αφορά το ελληνικό διαβατήριο να πούμε εδώ πως υπήρχε εξέλιξη. Συγκεκριμένα η μητέρα του το έχει ήδη πάρει επίσημα στα χέρια της εδώ και μερικές ημέρες, κάτι που σημαίνει ότι το θέμα έχει μπει για τα καλά στην τελική του ευθεία. Μάλιστα σύντομα Ναζ και Ελάιζα (σ.σ. ο αδερφός του Μήτρου-Λονγκ που παίζει στον Άρη) αναμένεται να ταξιδέψουν στον Καναδά, για να διευθετήσουν και τις τελευταίες λεπτομέρειες με κάποια έγγραφα που απαιτούνται.

Σημειώνεται ότι φέτος με το Μιλάνο στην Euroleague, o Μήτρου-Λονγκ είχε μέσο όρο 7,4 πόντους, 2 ασίστ και 2 ριμπάουντ ανά αγώνα (σε 17:33 συμμετοχής ανά ματς), εκτελώντας με 40,9% από το δίποντο και με 35,2% από το τρίποντο. Στον Αταμάν αρέσουν πολύ γκαρντ με έφεση στο μακρινό σουτ και σε αυτό ειδικά το κομμάτι, ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ μπορεί να του δώσει πράγματα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιο κοντά στον ΠΑΟ ο Μπομπουά… κόλπο γκρόσο Αταμάν – Στη λίστα ο Ερνανγκόμεθ, “μπάσιμο” από Ρεάλ (Vid)


 

  Τρελάθηκε ο Βερβελές στα γκολ του Ολυμπιακού (BINTEO)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: