Πήρε θέση για τον ΠΑΟΚ ο Μαχλάς – "Έχει χάσει τη δίψα του… – Δεν συμφωνώ με Λουτσέσκου"


Πήρε θέση για τον ΠΑΟΚ ο Μαχλάς – “Έχει χάσει τη δίψα του… – Δεν συμφωνώ με Λουτσέσκου”



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος επιθετικός όπου και αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν του Δικεφάλου του Βορρά και στα ζητήματα που υπήρξαν.



Νίκος Μαχλάς: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής μιλώντας για την φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ, τους λόγους που η χρονιά δεν μπορεί να θεωρείται πετυχημένη αλλά και την «δικαιολογία» του Λουτσέσκου να… θυσιάσει μια χρονιά για να εξοικειωθούν οι νεαροί παίκτες.

«Λογικό είναι να στοιχήσουν στην ομάδα οι τραυματισμοί.  Είναι κάτι που δεν το περιμένεις και δεν το έχεις στον προγραμματισμό, άρα δεν είσαι και έτοιμος να ανταπεξέλθεις. Αυτό φάνηκε στον ΠΑΟΚ. Θα μπορούσε όμως να είναι διαφορετική η κατάσταση αρκετό καιρό πριν. Ο προγραμματισμός είναι άλλωστε κάτι που αφορά τον προπονητή και τον τεχνικό διευθυντή. Αυτοί κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟΚ».

Παράλληλα, μίλησε και για τον Τάσο Δουβίκα και την ανάδειξή του σε πρώτο σκόρερ του Ολλανδικού πρωταθλήματος : Είναι από τους αγαπημένους παίκτες ο Δουβίκας. Είναι ένα παιδί που έχει ταλέντο και ιδανική ηλικία, αλλά φυσικά έχει και πολλά περιθώρια βελτίωσης. Είναι σε μια μεγάλη ομάδα την Ουτρέχτη, και είναι μεγάλο επίτευγμα αυτό που πέτυχε.

Τώρα γιατί δεν πήγε στον ΠΑΟΚ, είναι άλλο θέμα. Ίσως έπρεπε να γίνει έτσι…».

Για τον Ολιβέιρα και τον Μπράντον Τόμας: «Τώρα που τελείωσε το πρωτάθλημα μπορούμε να πούμε πως δεν ήταν αρκετά αυτά που έκαναν. Είναι καλοί ποδοσφαιριστές, αυτό δεν αλλάζει.

 Όμως πρέπει να πηγαίνει καλά όλη η ομάδα. Ήταν άλλος ΠΑΟΚ εκείνος που έπαιρνε τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα. Τώρα είναι σαν να έχει φύγει η δίψα για κατάκτηση ενός στόχου. Αυτό μου βγάζει ο φετινός ΠΑΟΚ. Αυτό είχε η ΑΕΚ και κατάφερε όσα κατάφερε. Είχε δίψα για κατακτήσεις».

Για το ποιοι ήταν οι λόγοι που οδήγησαν στην φετινή κακή πορεία του ΠΑΟΚ: «Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να ξεκινήσει καλά και να έχει το κίνητρο να προσπαθήσει. Αν δεν ξεκινήσει καλά, καταρρέουν όλοι. Δεν μου βγάζει την συνεχή ροή που είχαν τα τελευταία χρόνια. Δεν το συζητώ πως όταν είναι ο Ιβάν στην Θεσσαλονίκη είναι άλλο πράγμα, είναι αλλιώς όταν είναι δίπλα τους. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να κατακτήσουν πράγματα επειδή δεν είναι εδώ ο πρόεδρος.

Στα μάτια τα δικά μου, στο παρελθόν ήταν άλλος ΠΑΟΚ. Με μαχητικότητα και ενθουσιασμό. Λείπει ο ενθουσιασμός που είχε τα προηγούμενα χρόνια… Πρέπει να ξεκινάει και να τελειώνει με το ότι πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι καταδικασμένοι οι παίκτες να έχουν αυτή την νοοτροπία. Δεν γίνεται αλλιώς. Αν δεν έχεις παίκτες που μπορούν να σηκώσουν την πίεση, δεν μπορείς να κάνεις πρωταθλητισμό».

Τέλος, σχολίασε και τις δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ότι η ομάδα δεν πήγαινε φέτος να πάρει το πρωτάθλημα: «Εγώ τον εκτιμώ τον Λουτσέσκου, αλλά δεν μου αρέσει να λέει ότι ρίξαμε το βάρος στα νέα παιδιά και ότι δεν θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα. Και τα νέα παιδιά πρέπει να καταλάβουν ότι είναι μέρος του ΠΑΟΚ και ότι όλοι έχουν σοβαρούς στόχους. Καταλαβαίνω ότι δεν θέλει να περάσει την πίεση στους νεαρούς παίκτες, αλλά είναι σαν να σου λέει πως κάνει μια θυσία για τα νέα παιδιά, και όλα τα άλλα τα αφήνει στην άκρη», είπε ο Νίκος Μαχλάς.

  Καρλίτος για μεγάλη ελληνική ομάδα - Ανατροπή με Βαλμπουενά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ 4 εκατομμυρίων για Ολυμπιακό – “Μπουκαδόρος με γκολ – Θέλει να φύγει, αντίπαλος η Αλ Ουάχντα” (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: