Εξέλιξη… βόμβα: Κεκλεισμένων των θυρών το ΠΑΟ-Ολυμπιακός αν υπάρξει αναβολή – Αυτός ο λογος


Εξέλιξη… βόμβα: Κεκλεισμένων των θυρών το ΠΑΟ-Ολυμπιακός αν υπάρξει αναβολή – Αυτός ο λογος



Στον… αέρα είναι ο τέταρτος τελικός μεταξύ των Πρασίνων με τους Ερυθρόλευκους λόγω του τριήμερου εθνικού πένθους για την τραγωδία στην Πύλο, με το παιχνίδι αν τελικά αλλάξει ημέρα να γίνεται σε άδειο ΟΑΚΑ.



Παναθηναϊκός: Αλυσιδωτές είναι οι εξελίξεις μετά την τραγωδία με τους νεκρούς μετανάστες στην Πύλο και το τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στην χώρα, μιας και μέχρι στιγμής ο τέταρτος τελικός μεταξύ των Πρασίνων και του Ολυμπιακού, που είναι προγραμματισμένος να γίνει την Πέμπτη (15/6) είναι στον… αέρα με το ενδεχόμενο αναβολής να είναι πολύ πιθανό.

Αν κάτι τέτοιο τελικά συμβεί τότε ο αγώνας θα γίνει είτε το Σάββατο (17/6) είτε την Κυριακή (18/6), όμως σε άδειο ΟΑΚΑ μιας και το Τριφύλλι είχε τιμωρηθεί με μία αγωνιστική λόγω των όσων συνέβησαν στο δεύτερο παιχνίδι. Όμως ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός να γίνει με κόσμο μιας και δεν θα είχαν παρέλθει πέντε ημέρες από την έκδοση της απόφασης κάτι τέτοιο δεν θα ισχύει αν τελικά ο αγώνας αλλάξει ημέρα, με αποτέλεσμα οι Πράσινοι να εκτίσουν εκεί την ποινή κεκλεισμένων των θυρών που έχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Mundo Deportivo: “Θετική η Θέλτα για Πινέδα – Δεν θα φτάσει κανείς τα 8 εκατ. του ΠΑΟ” (ΦΩΤΟ)

  Ντέμης: "Πρέπει να χτυπήσει τον τίτλο με ΠΑΟΚ η ΑΕΚ"

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: