Πιθανή αναβολή για τον 4ο τελικό ΠΑΟ-Ολυμπιακός – Πότε θα γίνει μετά το παιχνίδι – Τι ισχύει για την Εθνική


Πιθανή αναβολή για τον 4ο τελικό ΠΑΟ-Ολυμπιακός – Πότε θα γίνει μετά το παιχνίδι – Τι ισχύει για την Εθνική



Μόνο σίγουρο δεν είναι ότι ο προγραμματισμένος τελικός της Πέμπτης (15/6) θα διεξαχθεί κανονικά μιας και η τραγωδία ανοιχτά της Πύλου και το τριήμερο Εθνικό Πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα φέρνει νέα δεδομένα.



Παναθηναϊκός: Στον… αέρα είναι ο προγραμματισμένος για την Πέμπτη (15/6) τέταρτος τελικός της Basket League μεταξύ των Πράσινων και των Ερυθρόλευκων στο ΟΑΚΑ, μιας και το τριήμερο Εθνικό Πένθος που κηρύχθηκε λόγω της τραγωδίας με τους νεκρούς μετανάστες ανοιχτά της Πύλου βάζει νέα δεδομένα.

Πιο συγκεκριμένα το τριήμερο εθνικό πένθος δεν επιτρέπει τη διεξαγωγή αθλητικών αναμετρήσεων, ωστόσο απαιτείται η εντολή των αρμοδίων αρχών του μπάσκετ, ΕΟΚ και ΕΣΑΚΕ, για να υπάρξει σχετική αναβολή με τόσο την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, όσο και Ολυμπιακός να είναι σε επικοινωνία μαζί τους για να δουν τι απόφαση θα υπάρξει, μιας και μένουν 24 ώρες μέχρι το πρώτο τζάμπολ.

Αν υπάρξει τελικά αναβολή, ο τέταρτος τελικός αναμένεται να διεξαχθεί είτε το βράδυ του Σαββάτου, αφού το τριήμερο εθνικό πένθος ολοκληρώνεται το Σάββατο στις 21.00 (και το τζάμπολ είναι στις 21,15) είτε την Κυριακή. Με βάση το αρχικό καλεντάρι, αν χρειάζονταν game 5 για την ανάδειξη πρωταθλητή αυτό θα γίνονταν την Κυριακή το βράδυ στο ΣΕΦ. Τώρα ένα ενδεχόμενο τέτοιο σενάριο θα στείλει τον επίλογο της σειράς στην επόμενη εβδομάδα.

  Ζήκος για ΠΑΟΚ: "Φαίνεται να έχει αδειάσει ο Λουτσέσκου"

Αντίθετα δεν τίθεται θέμα αναβολής της αναμέτρησης της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου με την Ιρλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024. Μια παρτίδα που είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Παρασκευής (21.45). Οι διεθνείς διοργανώσεις εξαιρούνται και αυτό επιβεβαιώθηκε άλλωστε και πρόσφατα, μετά την τραγωδία στα Τέμπη όταν έγιναν κανονικά οι αγώνες των ελληνικών ομάδων στην Euroleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Φωτιά” στην Ευρώπη με Μάικ Τζέιμς – “Δυνατά” Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός – Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: