Ρεπορτάζ… φωτιά από Ιταλία – Τόσα ζητάει η Σαμπντόρια για Γκαμπιαντίνι – Ενδιαφέρον από Λάτσιο


Ρεπορτάζ… φωτιά από Ιταλία – Τόσα ζητάει η Σαμπντόρια για Γκαμπιαντίνι – Ενδιαφέρον από Λάτσιο



Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Ιταλός δημοσιογράφος και αναφέρθηκε στον έμπειρο επιθετικό που τις τελευταίες ώρες φέρεται να είναι στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ.



Βαλέριο Αρικέλο: Ο ρεπόρτερ της Σαμπντόρια, μίλησε στο Metropolis 95.5 για το πόσο εφικτό είναι ο Γκαμπιαντίνι να φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και για το ενδιαφέρον που έδειξε στο πρόσφατο παρελθόν η Λάτσιο.

«Εχω ακούσει τις πληροφορίες. Ο Γκαμπιαντίνι περιμένει τις εξελίξεις και σκέφτεται να παραμείνει. Ο Ιταλός ιδιοκτήτης της Λιντς πούλησε τις μετοχές της αγγλικής ομάδας σε αμερικανική εταιρεία και προχωράει σε αγορά της Σαμπντόρια. Αυτό παίζει τον ρόλο του.

Ο Γκαμπιαντίνι είναι καλός επιθετικός, έπαιξε στην εθνική Ιταλίας τον περασμένο Σεπτέμβριο. Δεν είναι εύκολο να αγωνιστεί στην Serie B, αλλά από ότι φαίνεται το σκέφτεται. Υπήρχαν σήμερα φήμες για ενδιαφέρον της Κάλιαρι, με προπονητή τον Ρανιέρι, ο οποίος έχει καλή σχέση μαζί του. Είναι δύσκολο να φύγει από την Ιταλία, θα μπορούσε να τον επηρεάσει και η οικογένειά του που θέλει να παραμείνει στη Γένοβα. Εχει συναισθηματικό δέσιμο. Θα ήθελε να την βοηθήσει να επανέλθει στην Serie.

Οι απολαβές του είναι γύρω στο 1,1 εκατ. ευρώ, τον ήθελε ένα μήνα πριν και η Λάτσιο. Θα περιμένει να μιλήσει και με τον νέο ιδιοκτήτη και μετά θα ψάξει πρόταση από την Ιταλία. Αν δεν βρεθεί αυτό που θέλει, τότε θα κοιτάξει το εξωτερικό.

Εχει συμβόλαιο μέχρι το 2026. Είναι δύσκολο να μην ζητήσει χρήματα η Σαμπντόρια αν είναι να τον παραχωρήσει. Δεν ξέρω πόσα θα ζητήσει, θα μπορούσε και 4-5 εκατ. ευρώ. Οταν γύρισε από τον τραυματισμό του πέτυχε έξι γκολ σε ένα σύνολο που δεν τον τροφοδοτούσαν σωστά. Είναι σκόρερ», είπε ο Βαλέριο Αρικέλο.

  Σερφ για Σλούκα: Σ’αυτά τα παιχνίδια τέτοιοι παίκτες δείχνου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφάσισε ο Αλμέιδα για αντι-Αραούχο – Τεράστια δικαίωση Μελισσανίδη – Τα “έσκασε” χοντρά για top όνομα!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: