Νέο μεγάλο… πρόβλημα για Ολυμπιακό – Δεν είναι μόνο ο Ονιεκούρου – Αναλαμβάνει ο Κορδόν


Νέο μεγάλο… πρόβλημα για Ολυμπιακό – Δεν είναι μόνο ο Ονιεκούρου – Αναλαμβάνει ο Κορδόν



Στο Λιμάνι καλούνται το επόμενο διάστημα να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για το ρόστερ. Ποιος επέστρεψε στο Λιμάνι, αλλά δεν τον θέλουν;



Ολυμπιακός: Στου Ρέντη φαίνεται ότι θα επιστρέψουν μέσα στις επόμενες ημέρες οι Λαζάρ Ραντζέλοβιτς και Χένρι Ονιεκούρου, καθώς κανένας από τους δύο δεν θα συνεχίσει στις ομάδες που αγωνίστηκαν με τη μορφή δανεισμού στην τελευταία αγωνιστική περίοδο.

Ο Σέρβος άσος ειχε μια εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Ουράλ, με 35 παιχνίδια, 4 γκολ και 5 ασίστ, παρόλα αυτά είναι σαφές ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνεχίσει στην ομάδα του που δεν έχει τη δυνατότητα για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της.

Το ίδιο ισχύει και με τον Ονιεκούρου και την Αντάνα, αν και είχε κυκλοφορήσει η πληροφορία ότι στη δική του περίπτωση θα ενεργοποιούνταν η οψιόν αγοράς – Η αλήθεια, όμως, ήταν μακριά.

Το εντυπωσιακό είναι ότι και οι δύο περιπτώσεις χαρακτηρίζονται ως… αγκάθια από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα, πριν ακόμα αξιολογηθούν από τον νέο προπονητή, ενδεικτικό του ότι υπάρχει η άποψη εντός Ολυμπιακού ότι δεν μπορούν να προσφέρουν.

  Βασίλης Τσιάρτας: "Ένιωσα μεγάλη συγκίνηση με το Μουσείο"

Το sportdog επικοινώνησε με τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Λυκάκη, που γνωρίζει πολύ καλά το τουρκικό ποδόσφαιρο, να μας πει για την παρουσία του Ονιεκούρου και αν μπορεί να δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό της νέας αγωνιστικής περιόδου.

“Αυτό δούλεψαν στον Ονιεκούρου – Αριστερός χαφ-εξτρεμ στο 4-4-2 – Αυτό είναι το πρόβλημα”

Έκανε πολύ καλά παιχνίδια ως αριστερός χαφ εξτρέμ κυρίως και μάλιστα σε σύστημα 4-4-2. Περίμενα ότι θα έμενε αλλά δεν ξέρω κι εκεί τι θα κάνουν“, σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε για το τι πρόσεξαν στην περίπτωση του παίκτη και ήταν πιο αποδοτικός σε σχέση με τον Ολυμπιακό: “Δούλεψαν καλύτερα το πνευματικό κομμάτι, αυτό είναι το πρόβλημα του Ονιεκούρου. Αλλά και πάλι δεν είναι ότι δεν έχανε τις κλασσικές ευκαιρίες, έχασε αρκετές αλλά σκόραρε και αρκτά γιατί η ομάδα του έκανε φάσεις”.

Μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό αν συνεχίσει;

“Να δούμε τι θα κάνει με τον νέο προπονητή ο Ολυμπιακός και να αξιολογηθεί από τον νέο προπονητή. Δεν είναι κακός παίκτης, αλλά το να χάνει κάποιος εύκολες ευκαιρίες, είναι πρόβλημα. Το θέμα είναι να προσαρμοστεί καλά τακτικά και να είναι το μυαλό του στο 100% συγκεντρωμενο στους αγώνες της ομάδας και πώς πρέπει να παίζει. Ξέραμε ότι έχει ταχύτητα και διάθεση, αλλά το θέμα είναι αν μείνει αυτά να αξιοποιηθούν κιόλας”.”

  Ολυμπιακός - Παίζει με... μεταγραφή στο ΣΕΦ!

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: