"Βόμβα" από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας – "Δεν γυρίζουμε στην Euroleague" – Τεράστια αλλαγή στο μπάτζετ


“Βόμβα” από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας – “Δεν γυρίζουμε στην Euroleague” – Τεράστια αλλαγή στο μπάτζετ



Σε μεγάλη κρίση βρίσκεται η ρωσική ομάδα με τον πρόεδρο των Ρώσων να δίνει απαντήσεις και να αναφέρει πως η επιστροφή στη Euroleague είναι εξαιρετικά δύσκολη.



Αντρέι Βατούτιν: Τεράστια προβλήματα έχει φέρει στη ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο αποκλεισμός της από την Euroleague μιας και αναγκάζεται να μειώσει πολύ το μπάτζετ της, ιδιαίτερα μετά από μια πολύ αποτυχημένη σεζόν στη VTB League.

Μάλιστα ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας είναι μπροστά σε μια πολύ δύσκολη απόφαση μιας και όπως αποκάλυψε ο μπάτζετ θα μειωθεί δραματικά και το ρόστερ δεν θα θυμίζει σε τίποτα αυτά του παρελθόντος.

Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι θέσεις των ρωσικών ομάδων στις διεθνείς διοργανώσεις έχουν καταληφθεί. Η επιστροφή στη EuroLeague δεν είναι πιθανή, ούτε καν σε ουδέτερα εδάφη. Βλέπουμε τη Μονακό να θέλει εγγυημένο συμβόλαιο και την Παρτίζαν να έχει γεμάτο γήπεδο. Αν κάποια στιγμή υπάρξει ενδεχόμενο να ξαναπαίξουμε στη EuroLeague, θα πρέπει να παλέψουμε πολύ, να αποδείξουμε ξανά ποιοι είμαστε.

Η αποχώρηση των Νίκολα Μιλουτίνοβ – Αλέξι Σβεντ δεν θα μας βοηθήσει και τόσο στο οικονομικό κομμάτι, καθώς χάσαμε πολλούς σπόνσορες μετά από την πανδημία του κορονοϊού. Το μπάτζετ της επόμενης περιόδου θα είναι δραματικά μικρότερο. Κατά τα άλλα, παραμένουμε μέτοχοι στη EuroLeague και συμμετέχουμε σε όλες τις διαπραγματεύσεις, αλλά από απόσταση. Όσο περίεργη κι αν είναι η κατάσταση, παραμένουμε σε επικοινωνία“, είπε ο Αντρέι Βατούνιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έλληνα στόπερ “θηρίο” διάλεξε ο Γιοβάνοβιτς – Ξεχώρισε με Εθνική – Επιστρέφει η… περσινή αποκάλυψη! (Vid)

  Ξέσπασε on camera ο Μπαρτζώκας για το φάουλ σε νεκρό χρόνο!

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: