Σημαντική απόφαση Τερζή – Αυτούς τους νεαρούς του Άρη θα τσεκάρει ενόψει προετοιμασίας


Σημαντική απόφαση Τερζή – Αυτούς τους νεαρούς του Άρη θα τσεκάρει ενόψει προετοιμασίας



Επτά παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Άρη θα περάσουν από το… μικροσκόπιο του Τόλη Τερζή, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας κι ενδεχομένως σε κάποια από αυτά να προσφερθούν επαγγελματικά συμβόλαια.



Άρης: Επτά παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Άρη θα περάσουν από το… μικροσκόπιο του Τόλη Τερζή, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας κι ενδεχομένως σε κάποια από αυτά να προσφερθούν επαγγελματικά συμβόλαια.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για έξι παίκτες από την Κ19 και έναν από την Κ17, οι οποίοι θα είναι κανονικά στη σημερινή (15/6) πρώτη προπόνηση της ομάδας και θα ξεκινήσουν προετοιμασία με τους… μεγάλους.

Ποια είναι αυτά τα παιδιά; Από την Κ19, πρόκειται για τον Καραμανλή, ο οποίος αγωνίζεται ως στόπερ, τον Τσέρα που παίζει ως αριστερό εξτρέμ, τον Τσαλίκογλου που αγωνίζεται στο κέντρο ως 8άρι και 10άρι, τον Κράνια που είναι αριστερό μπακ, τον Ηλία Σγούρο (αδελφό του Ραφαήλ που είναι ήδη στην πρώτη ομάδα), που αγωνίζεται ως δεξί μπακ και τον Καράι που είναι τερματοφύλακας. Επίσης προπονήσεις με την ανδρική ομάδα θα αρχίσει και ο Κουτρουλίδης που είναι ο τερματοφύλακας της Κ17.

  Daily Mail: «Ντροπιαστικό χάος στην Ελλάδα»

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τη μεταγραφή της χρονιάς ο Μπέος από ΠΑΟΚ – Αποφασίζει ο Λουτσέσκου – Μεγάλη ομάδα για Γκαρσία!

 

Διαβάστε επίσης: