Έκπληξη και νέο όνομα για τον Ολυμπιακό – "Στέλνουν" επιθετικό από Γαλλία (BINTEO)


Έκπληξη και νέο όνομα για τον Ολυμπιακό – “Στέλνουν” επιθετικό από Γαλλία (BINTEO)



Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον 31χρονο επιθετικό, Αντι Ντελόρ, ο οποίος ολοκλήρωσε την περσινή σεζόν στη Ναντ ως δανεικός από τη Νις.



Ο Ολυμπιακός κινεί άμεσα τις εξελίξεις με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αναμένεται να βρεθεί την Τρίτη (20/6) στην Αθήνα. Παρότι δεν έχει έρθει ακόμη στην Ελλάδα οι Γάλλοι συνδέεουν τον Αντι Ντελόρ, παίκτη της Νις, με τους Ερυθρολεύκους.

Ο ίδιος στο δεύτερο μισό της χρονιάς αγωνίστηκε στη Ναντ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Αντι Ντελόρ δεν θα παραμείνει στη Ναντ, παρότι η γαλλική ομάδα είχε οψιόν αγοράς, με τον Ολυμπιακό να είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. «Ο Ολυμπιακός, αλλά και σύλλογοι από τη Μέση Ανατολή ενδιαφέρονται για τον ΑντιΝτελόρ», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Γάλλοι, οι οποίοι μπλέκουν τον 31χρονο επιθετικό και με την Μονπελιέ. «Η Μονπελιέ θα μπορούσε επίσης να ενδιαφερθεί για τον Αντι Ντελόρ, εάν πουληθεί ο Ελι Γουάχι».

  Ολυμπιακός: "Μου έκανε εντύπωση που δεν έπαιξε ο Μιλουτίνοφ"

Ο Αντι Ντελόρ, ο οποίος είναι Αλγερινός αλλά έχει γεννηθεί στην πόλη Σετ της Γαλλίας, πέρσι αγωνίστηκε συνολικά (σ.σ με Νις και Ναντ) σε 35 παιχνίδια, έχοντας 9 γκολ και 1 ασίστ σε 1.804 λεπτά συμμετοχής. Ανήκει στη Νις από το καλοκαίρι του 2021, όταν αποκτήθηκε από την Μονπελιέ έναντι 10 εκατ. ευρώ, ενώ το συμβόλαιο που έχει είναι μέχρι το 2024. Συνολικά με τη Νις έχει 55 ματς, με 25 γκολ και 5 ασίστ, ενώ είναι διεθνής με την Αλγερία, έχοντας 15 συμμετοχές, με 2 γκολ στο ενεργητικό του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι΄αυτό άργησε να κλείσει ο Μαρτίνεθ, μόνο με γερό “ψαλίδι” ο Σωκράτης – Μισό εκατ. πιο ακριβός από Πινέδα ο Αραούχο!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: