Παίκτης-ανακάλυψη του Μπέου για Ολυμπιακό – "Εκτόξευση" στο Μουντιάλ – Επιστροφή στην Ελλάδα!


Παίκτης-ανακάλυψη του Μπέου για Ολυμπιακό – “Εκτόξευση” στο Μουντιάλ – Επιστροφή στην Ελλάδα!



Ποιοι τον θυμούνται στον Βόλο; Σίγουρα μόνο ο Αχιλλέας! Πρόκειται από τις περισσότερες παικτών που μόνο ο έμπειρος παράγοντας μπορεί να εντοπίσει. Ακόμα και αν δεν πιάσουν ως “μεταγραφές”, αναμένεται να κάνουν καριέρα…



Ολυμπιακός – Ατιγιάτ Αλάχ: Τον διεθνή Μαροκινό αριστερό μπακ έχει στη λίστα του ο σύλλογος του Πειραιά, για να ενισχύσει την αμυντική του διάταξη.

Πρόκειται για 28χρονο Μουντιαλικό ποδοσφαιριστή, που στο Παγκόσμιο Κύπελλο τα πήγε εξαιρετικά όπως και όλη η εθνική του ομάδα, και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 2,5 εκατ. ευρώ.

Για τους ψαγμένους το όνομά του σαφώς και θα τους φέρει στο μυαλό τον Βόλο, καθώς το καλοκαίρι τού 2019 ο Αχιλλέας Μπέος τον είχε φέρει στην ομάδα τής Μαγνησίας ως αριστερό εξτρέμ, αλλά δεν είχε ευδοκιμήσει η περίπτωσή του και έξι μήνες μετά αποχώρησε.

Μάλιστα, λόγω της πολύ καλής παρουσίας που είχε στο Μουντιάλ του Κατάρ, το όνομά του είχε γραφτεί ξανά για τον Ολυμπιακό τον περασμένο Γενάρη, αλλά και για ομάδες από τη Γερμανία.

  Sold out το Άστον Βίλα - Ολυμπιακός!

Το sportdog επικοινώνησε με τον Κώστα Παπαγεωργίου, δημοσιογράφο από τον Βόλο που παρακολουθεί στενά το ρεπορτάζ τής τοπικής ομάδας, προκειμένου να μας μεταφέρει την εικόνα που έχει για τον διεθνή άσο.

“Για αυτό δεν είχε πιάσει στον Βόλο – Έχει ανέβει επίπεδο – Καλύτερος από τον Ρέαμπτσιουκ”

“Στον Βόλο δεν είχε προχωρήσει πολύ η ιστορία του, είχε συμμετοχές με την ομάδα αλλά δεν είχε “βγει” η μεταγραφή του. Δεν έκανε τη διαφορά, όχι όμως ότι ήταν κακός παίκτης. Είχε φύγει τον Γενάρη. Ως εξτρέμ που τον χρησιμοποιούσαν τότε ήταν δυνατός και γρήγορος”, σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Πώς τον είδες στο Μουντιάλ;

“Στον Βόλο έπαιζε ως εξτρέμ και τώρα, στο Μουντιάλ, τον αξιοποίησαν ως αριστερό μπακ”.

Μπορεί να κάνει τη διαφορά στον Ολυμπιακό;

“Με την εικόνα που είδα στο Μουντιάλ, ήταν πολύ καλός παίκτης. Με πολλά ανεβάσματα, με συμμετοχή στο παιχνίδι της ομάδας του και έδειχνε ώριμος. Φαινόταν ότι έχει ανέβει επίπεδο, και το σώμα του και ο τρόπος παιχνιδιού του. Έβγαζε μια ποιότητα”.

Σε σχέση με τον Ρέαμπτσιουκ;

  Χαμός στη φυσούνα του ΣΕΦ με Μπαρτζώκα και Σάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

“Είναι παίκτης που επαιζε εξτρέμ, οπότε είναι καλός επιθετικός. Σε σχέση με τον Ρέαμπτσιουκ θα είναι καλύτερος από τη μέση και μπροστά. Από τη μέση και πίσω μένει να δούμε πόσο έχει ωριμάσει”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι΄αυτό άργησε να κλείσει ο Μαρτίνεθ, μόνο με γερό “ψαλίδι” ο Σωκράτης – Μισό εκατ. πιο ακριβός από Πινέδα ο Αραούχο!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: