Δεν περιμένει Σλούκα ο Ολυμπιακός, "χτυπάει" Γκος και Τόμπσον – "Αρέσει" και ο Χολ – 48 ώρες για Βεζένκοφ!


Δεν περιμένει Σλούκα ο Ολυμπιακός, “χτυπάει” Γκος και Τόμπσον – “Αρέσει” και ο Χολ – 48 ώρες για Βεζένκοφ!



Η λίστα Μπαρτζώκα με σούπερ ονόματα από την Ευρώπη. Γιατί η υπόθεση του Έλληνα άσου δεν επηρεάζει τη μεταγραφή στα γκαρντ, η υπομονή για τον Σάσα και οι ψηλοί που εξετάζονται στο Λιμάνι. Διαβάστε στο Sportdog.gr!



Ο Γιώργος Μπαρτζώκας συναντήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας με τους αφούς Αγγελόπουλους, προκειμένου να βάλουν κάτω το πλάνο για την επόμενη χρονιά. Τα χέρια τους προς το παρόν είναι δεμένα καθώς μέχρι την Πέμπτη, οπότε και θα γίνει το ντραφτ στο ΝΒΑ, δεν μπορεί να υπάρξει εξέλιξη με τον Σάσα Βεζένκοφ και τους Σακραμέντο Κινγκς. Και το κεφάλαιο του Βούλγαρου είναι το πιο κομβικό για τους Πειραιώτες.

Πολύ σημαντικό είναι και αυτό του Κώστα Σλούκα, ο οποίος κάθε φορά, που μιλάει, λέει ότι δεν είναι ευχαριστημένος με τον τρόπο διαχείρισής του από τον Μπαρτζώκα. «Αν δεν λυθεί αυτό, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε» είναι πάνω, κάτω το νόημα των λεγομένων του διεθνούς γκαρντ.

  "Γκαγκάτσης-Κυριάκος παρακαλούσαν την ΑΕΚ"

Μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει η παραμονή ή όχι του Σλούκα, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το τι θα γίνει. Προ ημερών άλλωστε σας ενημερώσαμε από αυτή τη στήλη του Sportdog.gr για τους… όρους που έχει βάλει ο Έλληνας άσος.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, προσανατολίζεται ήδη να πάρει ένα ακόμη πόιντ-γκαρντ με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος (φωτό) της Ρεάλ και τον Ντάριους Τόμπσον της Μπασκόνια να είναι στο στόχαστρο. Και ο Σλούκας να μείνει, πάλι θα πάει για πλέι-μέικερ ο Ολυμπιακός, αφού ο Έλληνας γκαρντ προορίζεται να παίζει πιο πολύ στο «2» την επόμενη χρονιά.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα αναγκαστούν να κάνουν μαγικά για να φτιάξουν ομάδα αν φύγει ο Βεζένκοφ. Τέτοιος παίκτης δεν υπάρχει ούτε στην Ευρώπη, ούτε στο ΝΒΑ, και ο προπονητής του Ολυμπιακού θα πρέπει να βγάλει πολλούς λαγούς από το καπέλο του μήπως και μπορέσει να βρει την λύση.

  Διχασμένοι οι οπαδοί της Λίβερπουλ με Τσιμίκα!

Θα αποκτηθούν και δύο ψηλοί με το όνομα του Μιλουτίνοφ να υπάρχει πάντα στο μυαλό του Ολυμπιακού, αλλά στη λίστα να υπάρχει επίσης τόσο ο Ντόντα Χολ της Μονακό όσο και ο Τόνι Γεκίρι (φωτό) της Φενέρ.

Κάθε μέρα, που περνάει πλέον, θα είναι μέρα αγωνίας κυρίως για τον κόσμο της ομάδας, που θέλει να μείνουν ο Σλούκας με τον Βεζένκοφ και να προστεθούν τουλάχιστον δύο ακόμη παίκτες αξίας, ώστε του χρόνου να καταστεί εφικτή η κατάκτηση της τέταρτης Ευρωλίγκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Στα… καλά τους ξανά οι Αγγελόπουλοι – Δεν μπορεί να μη φύγει ο Βεζένκοφ αν… – Θέλει Γκος ο Ολυμπιακός”!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: