Συνάντηση Αγγελόπουλων – Μπαρτζώκα για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού – Οι αποφάσεις και ο… Σλούκας


Συνάντηση Αγγελόπουλων – Μπαρτζώκα για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού – Οι αποφάσεις και ο… Σλούκας



Για το πλάνο της νέας αγωνιστικής χρονιάς των Ερυθρόλευκων μίλησαν οι διοικητικοί ηγέτες της ομάδας και ο Έλληνας τεχνικός σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα (19/6).



Ολυμπιακός: Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η φετινή χρονιά για τους Ερυθρόλευκους μιας και κατέκτησαν και το πρωτάθλημα κάνοντας το νταμπλ, με την ομάδα πάντως να έχει αρκετά ανοιχτά θέματα  μιας και η παραμονή των Σάσα Βεζένκοφ, Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου είναι στον… αέρα.

Για αυτό τον λόγο τη Δευτέρα (19/6) οι αδελφοί Αγγελόπουλοι είχαν συνάντηση με τον Γιώργο Μπαρτζώκα με στόχο να αναλυθούν όλα τα δεδομένα, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν πάρει αποφάσεις και τις πληροφορίες να αναφέρουν πως σε προτεραιότητα στην ΚΑΕ Ολυμπιακός είναι η συμφωνία για την ανανέωση των συμβολαίων των Παπανικολάου, Σλούκα, ενώ στο θέμα Βεζένκοφ τα πάντα θα κριθούν από την πρόταση των Κινγκς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι΄αυτό άργησε να κλείσει ο Μαρτίνεθ, μόνο με γερό “ψαλίδι” ο Σωκράτης – Μισό εκατ. πιο ακριβός από Πινέδα ο Αραούχο!


 

  Η Ελένη Βουλγαράκη προβλέπει θετικό αποτέλεσμα του Ολυμπιακο

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: