Βόμβα Ραπτόπουλου: "Μπουνιές Μαυροπάνος-Τσιμίκας στην Εθνική – Πρόστιμο Πογιέτ" – ΦΩΤΟ Ντοκουμέντο!


Βόμβα Ραπτόπουλου: “Μπουνιές Μαυροπάνος-Τσιμίκας στην Εθνική – Πρόστιμο Πογιέτ” – ΦΩΤΟ Ντοκουμέντο!



Ρεπορτάζ που αν ισχύει θα ταράξουν τα… νερά της Εθνικής ομάδας από τον γνωστό ραδιοφωνικό παραγωγό για όσα έγιναν μετά το τέλος της αναμέτρησης της Γαλανόλευκης με τη Γαλλία στο Παρίσι.



Κωστής Ραπτόπουλος: “Βόμβες” έριξε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός το μεσημέρι της Τρίτης (20/6) καθώς κατά τη διάρκεια της εκπομπής του Metropolis 95,5 “Της κακομοίρας” αποκάλυψε πως μετά το τέλος του αγώνα της Εθνικής μας με τη Γαλλία στο Παρίσι έγινε ο… χαμός.

Πιο συγκεκριμένα ο ραδιοφωνικός παραγωγός ανέφερε πως ο Ντίνος Μαυροπάνος είχε πολύ σοβαρό επεισόδιο με τον Κώστα Τσιμίκα, χωρίς να γίνεται γνωστός ο λόγος, με τον πρώτο μάλιστα να ρίχνει μπουνιά στον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, κάτι που όπως είπε είχε συμβεί ξανά και τις προηγούμενες ημέρες, και τον Γκουστάβο Πογιέτ να τους ρίχνει πρόστιμο για όσα έλαβαν χώρο στα αποδυτήρια του Σεντ Ντενί.

Μάλιστα ο Κωστής Ραπτόπουλος ανέβασε και story στο προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου έχει φωτογραφία του Κώστα Τσιμίκα, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Παρισιού.

  Παναθηναϊκός: Τα άλλαξε όλα ο Αταμάν! Εξωπραγματικός Σλούκας


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: