Συνάντηση Σλούκα-Αγγελόπουλων – Ο πραγματικός λόγος που δεν υπογράφει -"Ντου" Ζοτς και 4 top ομάδων


Συνάντηση Σλούκα-Αγγελόπουλων – Ο πραγματικός λόγος που δεν υπογράφει -“Ντου” Ζοτς και 4 top ομάδων



Χορός εκατομμυρίων στην Ευρώπη για τον Έλληνα γκαρντ, που ακόμα δεν έχει αποφασίσει για το μέλλον του και τα επόμενα 24ωρα θα συναντηθεί με τη διοίκηση. Τι ζητάει από τους Πειραιώτες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα για να ανανεώσει και οι σύλλογοι που έχουν δείξει ήδη ενδιαφέρον!



Σε ρυθμούς Σάσα Βεζένκοφ κινούνται όλοι στον Ολυμπιακό, όπως παραδέχθηκε ακόμα και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς η παραμονή του ή όχι στην ομάδα (πουν θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα σε μεγάλο βαθμό την Πέμπτη) θα επηρεάσει τον συνολικό σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Ο Βούλγαρος άσος δεν είναι αρνητικός να πάει στο ΝΒΑ για να αγωνιστεί, αλλά δεν θα φύγει από τον Ολυμπιακό αν δεν πάρει καλύτερο συμβόλαιο, αλλά και εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής. Γιατί στην Ευρώπη είναι το καλύτερο 4άρι στην Ευρωλίγκα τα τελευταία χρόνια, αλλά στην Αμερική με το κορμί που έχει θα πρέπει να ανταποκριθεί στη θέση 3. Κι εκεί ίσως να υπάρξουν δυσκολίες…

Πέρα από το θέμα του Βεζένκοφ, όμως, το Νο2 πρόβλημα είναι η παραμονή ή όχι του Κώστα Σλούκα! Ο πεπειραμένος άσος δεν είναι αρνητικός να συνεχίσει στο Λιμάνι, το δείχνει, το λέει, αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνει, γιατί θέλει αυτό να γίνει με τους δικούς του όρους.

Προφανώς τα χρήματα θα παίξουν κι εδώ σημαντικό ρόλο, για αυτό η ομάδα ετοιμάζεται να του καταθέσει τριετή πρόταση ανανέωσςη – Σε μια σεζόν που έχει αποφασιστεί, άλλωστε, να ανέβει το μπάτζετ για να έρθουν στον Ολυμπιακό καλύτερες λύσεις.

Αλλά αυτό που υπάρχει ως πληροφορία στο ρεπορτάζ είναι ότι ο Σλούκας θέλει εξασφαλισμένο χρόνο συμμετοχής, να νιώθει και να είναι το πρώτο βιολί, γιατί αυτή τη στιγμή δεν αισθάνεται τέτοιο! Αυτός, άλλωστε, ήταν ο λόγος που είχε φύγει ξανά από το Λιμάνι πριν από μερικά χρόνια, καθώς τότε υπήρχε η βαριά σκιά του Βασίλη Σπανούλη.

  Παναθηναϊκός: Χεζόνια, αντιΒιλντόζα και μία μεγάλη μεταγραφή

Τώρα που δεν υπάρχει αυτή η σκιά, γιατί αισθάνεται έτσι; Ένα πουλάκι από τον Πειραιά είπε στο sportdog ότι η σχέση του Έλληνα άσου με τον Γιώργο Μπαρτζώκα δεν είναι καλή. Κι αυτός είναι ο λόγος που ο Σλούκας αισθάνεται ανασφάλεια για τη θέση του, αν και τυπικά έχει και με το παραπάνω τα προσόντα για συνεχίσει ως βασική επιλογή, με πολλά λεπτά στο παρκέ. Για αυτό ο Κώστας σχολίασε σε δηλώσεις του ότι δεν φτάνει μόνο να υπάρχει η θέληση για να συνεχίσει, αλλά θα πρέπει να λυθούν κι άλλα ζητήματα που είναι εξίσου σημαντικά.

Σημαντικό όμως είναι να αναφέρουμε, ότι ήδη στο εξωτερικό υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον αρχηγό των Πειραιωτών, αφού πλην της Ρεάλ Μαδρίτης την περίπτωσή του παρακολουθούν οι Παρτιζάν, Αρμάνι, Εφές και Φενέρ. Προτεραιότητα πάντως του Σλούκα έχει ο Ολυμπιακός, ενώ τις επόμενες ημέρες θα κάνει ένα ραντεβού με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, το οποίο θα κρίνει και το μέλλον του στον σύλλογο!

  Χάρηκε τη νίκη του Παναθηναϊκού ο Πιτίνο

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν περιμένει Σλούκα ο Ολυμπιακός, “χτυπάει” Γκος και Τόμπσον – “Αρέσει” και ο Χολ – 48 ώρες για Βεζένκοφ!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: