Τι θα κρίνει την πρόκριση ΠΑΟ από τα προκριματικά – Με ποιον παίκτη τρίβει τα… χέρια του ο Γιοβάνοβιτς


Τι θα κρίνει την πρόκριση ΠΑΟ από τα προκριματικά – Με ποιον παίκτη τρίβει τα… χέρια του ο Γιοβάνοβιτς



Αντίστροφη μέτρηση στους Πράσινους για να μάθουν τον αντίπαλό τους στα προκριματικά του Champions League με τους ανθρώπους της ομάδας να ξέρουν τι πρέπει να κάνουν ώστε να προκριθούν στην επόμενη φάση.



Παναθηναϊκός: Για το τι πρέπει να κάνουν οι Πράσινοι ώστε να πάρουν την πρόκριση από τον δεύτερο προκριματικό του Champions League που αγωνίζονται μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Αύριο είναι μια πολύ σημαντική ημέρα γιατί θα μάθει τον αντίπαλό του. Ανάμεσα σε Ντνίπρο και Γκενκ, σαφώς πιο βατή είναι η πρώτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι και εύκολη. Είναι ομάδα της υπομονής, που δεν έχει τόσο ταλέντο και πράγματα να δείξει επιθετικά. Αν καταφέρει και δεν δεχτεί γκολ ο Παναθηναϊκός, θα πάρει την πρόκριση γιατί θα βρει κάποιο γκολ μπροστά. Επίσης, αύριο έχουμε και την παρουσίαση της νέας φανέλας που πάντα τέτοια εποχή έχει το δικό της ενδιαφέρον», σχολίασε σχετικά.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ αναφέρθηκε και στην απόκτηση ενός στόπερ, σημειώνοντας ότι το όνομα του Μαξίμοβιτς δεν έχει πέσει καν στο τραπέζι, ενώ μίλησε και για την εκπληκτική εμφάνιση του Τσέριν με την εθνική Σλοβενίας σημειώνοντας ότι θα είναι… κλειδί στην προσπάθεια που κάνει φέτος ο Παναθηναϊκός.

  "Μεγάλη μεταγραφή για Ολυμπιακό - Πρόκριση στη Βαρκελώνη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπάρχει λόγος που θέλει την Ντίπρο αντίπαλο ο ΠΑΟ – Εβδομάδα εξελίξεων για νέα μεταγραφή

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: