Δεν πρόκειται να το ξαναζήσει ο Σλούκας – Πιστεύω ότι δύσκολα θα… – Απαγότευση από NBA για Βεζένκοφ


Δεν πρόκειται να το ξαναζήσει ο Σλούκας – Πιστεύω ότι δύσκολα θα… – Απαγότευση από NBA για Βεζένκοφ



Ο ψυχισμός του Κώστα Σλούκα είναι το σημαντικότερο στοιχείο που μπορεί να τον οδηγήσει εκτός Ολυμπιακού. Γράφει ο Χρήστος Καούρης.



Εδώ και λίγες ημέρες ξεκίνησε το showdown, μια άτυπη αντιπαράθεση μεταξύ του προπονητή και του παίκτη που εκφράστηκε με αναλυτικές ή μη δηλώσεις. Τα πρώτα σημάδια ήταν φυσικά εκεί για όποιον ήθελε να τα δει και να τα ερμηνεύσει: από τις δηλώσεις σε ένα παιχνίδι με την ΑΕΚ ως το τρίτο παιχνίδι κόντρα στη Φενέρ, ήταν εκεί.

Έγραφα πριν 1.5 μήνα: “έχω την εντύπωση πως ο φετινός Ολυμπιακός, το αποτέλεσμα του τριετούς πρότζεκτ του προπονητή και της διοίκησης, πιθανώς να έχει φέτος την τελευταία του ευκαιρία να διεκδικήσει την Ευρωλίγκα με αυτό το γκρουπ […] Επιπλέον οι ανανεώσεις των Φαλ, Μακίσικ, Γουόκαπ και πιθανώς του Λαρεντζάκη το καλοκαίρι δίνουν πράγματι συνέχεια στην ομάδα, έχω την αίσθηση όμως πως η υπόθεση Σλούκα δεν αποκλείεται να αποδειχθεί αρκετά πιο περίπλοκη”.Το σενάριο είναι πολυπαιγμένο, ο σταρ δεν τα βρίσκει με τον κόουτς. Πάμε όμως λίγο βαθύτερα. Διαβάστε τη συνέχεια στο novasports.gr

  Δεν ανανεώνει, φεύγει από Ολυμπιακό - Γιουνάιτεντ για Μανδά!

Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: