Σούπερ περίπτωση ο Οζντόεφ για τον ΠΑΟΚ – Έβγαλε… μάτια φέτος – 7 εκατομμύρια αξία (ΒΙΝΤΕΟ)


Σούπερ περίπτωση ο Οζντόεφ για τον ΠΑΟΚ – Έβγαλε… μάτια φέτος – 7 εκατομμύρια αξία (ΒΙΝΤΕΟ)



Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έχει μπει στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ, εμφανίζεται ως αυτός που βρίσκεται πιο κοντά ώστε να γίνει ο πρώτος που θα αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και το metrosport.gr σας παρουσιάζει στοιχεία από τη διαδρομή του.

ΠΑΟΚ: Ο Μαγκομέντ Οζντόεφ έχει μπει στο μικροσκόπιο του ΠΑΟΚ, εμφανίζεται ως αυτός που βρίσκεται πιο κοντά ώστε να γίνει ο πρώτος που θα αποκτήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και το metrosport.gr σας παρουσιάζει στοιχεία από τη διαδρομή του.

Πρόκειται για έναν παίκτη 30 ετών και ύψους 1.84, που έχει περάσει όλη του την καριέρα στη Ρωσία, με εξαίρεση τη φετινή σεζόν που ήταν η πρώτη φορά που βγήκε από τη χώρα του, αγωνιζόμενος στην Τουρκία και την Καραγκιουμρούκ.

Η καριέρα του με την εθνική ομάδα

Ξεκίνησε να αγωνίζεται στα εθνικά κλιμάκια της χώρας του από την U17, έκανε το ντεμπούτο το στην αντρική ομάδα στις 3 Σεπτεμβρίου του 2014 και έφτασε να έχει σήμερα με την Εθνική ομάδα της Ρωσίας 35 συμμετοχές και 4 γκολ.

  Ολυμπιακός: Οι ΑΕΚτζήδες ψηφίζουν αλλαγή έδρας του τελικού

Η πορεία της καριέρας του

Το επίσημο ντεμπούτο το έκανε με την Λοκομοτίβ Μόσχας. Συνολικά στην ομάδα της Μόσχας είχε 68 συμμετοχές με 3 γκολ και 5 ασίστ. Το 2014 δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στην Ρούμπιν Καζάν και το 2015 πήρε κανονική μεταγραφή στην ομάδα του Καζάν όπου και κάθισε για συνολικά 3 χρόνια καθώς υπήρξε και ένα δανεισμός στην Τέρεκ Γκρόζνι το 2017. Το 2018 παίρνει μεταγραφή έναντι 3.3 εκατ. ευρώ στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Εκεί θα μείνει για 4 χρόνια έχοντας 116 συμμετοχές με 8 γκολ και 13 ασίστ, έχοντας παράλληλα και συμμετοχές στους ομίλους του Champions League με την ομάδα. Το καλοκαίρι του 2022 αποφασίζει να βγει εκτός Ρωσίας για πρώτη φορά στην καριέρα του και να πάει στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Καραγκιουμρούκ. Στην Τουρκία θα κάνει πολύ καλή σεζόν έχοντας σε 33 συμμετοχές 5 γκολ και 6 ασίστ

Φέτος η Καραγκιουμρούκ είχε δύο εντελώς αντίθετα στοιχεία. Είχε την 5η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 75 γκολ σε 36 αγώνες και την 5η χειρότερη άμυνα με 63 γκολ παθητικό. Ο Όζντοεφ αγωνίστηκε φέτος κυρίως ως κεντρικός χαφ (οκτάρι) έχοντας παράλληλα και 7 συμμετοχές ως αμυντικός χαφ. Από τα 5 γκολ που έβαλε φετος, τα 3 ήταν εντός περιοχής και τα άλλα δύο εκτός. Φέτος είχε 1.3 Key passes ενώ ήταν και μία φόρα στην εντεκάδα της αγωνιστικής.

Το πικ της χρηματιστηριακής του αξίας ήταν τα 7 εκατ. ευρώ, με την τωρινή του αξία να είναι στα 2.2 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt. O Μαγκομέντ Οζντόεφ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με την Τούρκικη ομάδα και μένει να φανεί αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να αποκτήσει τον Ρώσο διεθνή που στα 30 χρόνια είναι στην πιο ώριμη φάση της καριέρας του.

  "Αυτό έκανε τον Ναν να υπογράψει όχι για ένα χρόνο..."

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος Έλληνας μετά τον Αντετοκούνμπο στον ΠΑΟ – “Ντόμινο” με Παπαγιάννη… Ολυμπιακό – Deal 2.5 εκατ.!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: