Τότε οι αποφάσεις για Σλούκα, Παπανικολάου στον Ολυμπιακό – "Ντόμινο" με Βεζένκοφ στους Κινγκς


Τότε οι αποφάσεις για Σλούκα, Παπανικολάου στον Ολυμπιακό – “Ντόμινο” με Βεζένκοφ στους Κινγκς



Οι Ερυθρόλευκοι αν και οι χρονιά έχει ολοκληρωθεί πρόσφατα έχουν μπροστά τους “καυτό” καλοκαίρι, μιας και υπάρχουν ανοιχτά θέματα τόσο στις ανανεώσεις, όσο και το ζήτημα της παραμονής ή όχι του Σάσα Βεζένκοφ.

Ολυμπιακός: Τα πάντα… ανοιχτά είναι στον μεταγραφικό σχεδιασμό των Ερυθρόλευκων, καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Νίκος Ζέρβας στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα θα εξαρτηθούν από τις περιπτώσεις Παπανικολάου και Σλούκα, που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό τους, αλλά και αν τελικά ο Σάσα Βεζένκοφ θα μετακομίσει στους Σακραμέντο Κινγκς.

Όπως σημείωσε ο έμπειρος ρεπόρτερ τα ραντεβού των αδερφών Αγγελόπουλων με τους Παπανικολάου και Σλούκα αναμένεται να γίνουν προς τις αρχές Ιουλίου, ενώ αυτό με τον διεθνή γκαρντ είναι πιθανό να γίνει ακόμα και την Παρασκευή (23/6).

Παράλληλα ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται περισσότερο για την υπόθεση του Σάσα Βεζένκοφ με τις πληροφορίες από τις ΗΠΑ να κλείνουν το… μάτι στους Ερυθρόλευκους μιας και αναφέρουν πως οι Κινγκς ενδιαφέρονται για τους Πασκάλ Σιακάμ και Ο. Τζ. Ανουνόμπι των Ράπτορς που παίζουν στη θέση του φόργουορντ, όπως και ο Βούλγαρος, με τους δύο Αμερικάνους να έχουν αρκετά μεγάλα συμβόλαια που δεν θα θα αφήσουν πολύ χώρο στο salary cup της ομάδας.

  Βρήκε τον διάδοχο του Μέσι η Μπαρτσελόνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μόνο με ρεκόρ Μελισσανίδη ο Πινέδα – Ανατροπή με… φευγάτο στην ΑΕΚ – Δύο ποιοτικές μεταγραφές άμεσα


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: