"Χαμόγελα" στον ΠΑΟΚ για Νάρεϊ – Πολύ σημαντική εξέλιξη στην πρώτη προπόνηση της ομάδας


“Χαμόγελα” στον ΠΑΟΚ για Νάρεϊ – Πολύ σημαντική εξέλιξη στην πρώτη προπόνηση της ομάδας



Πολύ σημαντική εξέλιξη για την κατάσταση της υγείας του Γερμανού ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια της πρώτης προπόνησης του Δικεφάλου του Βορρά που έγινε την Πέμπτη (22/6).

ΠΑΟΚ: Τρίβει τα… χέρια του ο Ραζβάν Λουτσέσκου μιας και είδε στην πρώτη προπόνηση του Δικεφάλου του Βορρά τον Κάλεντ Νάρεϊ να επιστρέφει μετά το πρόβλημα υγείας το οποίο είχε και να μπαίνει κανονικά στο γκρουπ των παικτών που είχε στη διάθεσή του, έχοντας παράλληλα απόντα τον Τάισον που έχει άδεια μέχρι τη προσεχή Κυριακή (25/6).

Ένα μήνα μετά το φινάλε της περασμένης σεζόν, το αγωνιστικό τμήμα πάτησε γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ 2023-24 ξεκίνησε να χτίζεται στη Νέα Μεσημβρία το απόγευμα της Πέμπτης (22.06).

Χωρίς τους διεθνείς Κουλιεράκη, Κωνσταντέλια, Ίνγκασον και Α.Ζίβκοβιτς, τον Ντόμινικ Κοτάρσκι που αγωνίζεται στο U21 Euro 2023 και τον Στέφανο Τζίμα που είναι στην αποστολή της Εθνική Ελλάδας Κ19 για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά με τους Τσιγγάρα, Βρακά, Κανίς, Π.Τζίμα να επιστρέφουν από τους δανεισμούς τους, η ομάδα συγκεντρώθηκε για πρώτη φορά και έπιασε δουλειά.

Η προπονητική πρεμιέρα περιελάμβανε ένα γεμάτο πρόγραμμα. Ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια υψηλής έντασης με μπάλα, αλλά και ασκήσεις τακτικής, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ άφησε πίσω του το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε στο φινάλε της περσινής σεζόν και προπονήθηκε κανονικά με το γκρουπ, ενώ απουσίαζε ο Τάισον με ειδική άδεια. Ο Βραζιλιάνος θα ενταχθεί στις προπονήσεις την Κυριακή.

Την Παρασκευή (23.06) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία” αναφέρει το ενημερωτικό του ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήρωσε 22 εκατομμύρια η Γιουβέντους για να… παίξει στον Ολυμπιακό -” Αν είναι υγιής, στην Ελλάδα θα…”


Πηγή
  Κι όμως, δεν φταίει αυτό για τις γκάφες του Ονάνα
 

Διαβάστε επίσης: