Το πήρε… πάνω του ο Σαββίδης – Μπαίνει μεγάλο ποσό στα ταμεία του ΠΑΟΚ – Ώρα μεταγραφών


Το πήρε… πάνω του ο Σαββίδης – Μπαίνει μεγάλο ποσό στα ταμεία του ΠΑΟΚ – Ώρα μεταγραφών



Στην πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είχε πραγματοποιηθεί στην Τούμπα είχε αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με ένα ποσό που αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ.

ΠΑΟΚ: Στην πρόσφατη έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είχε πραγματοποιηθεί στην Τούμπα είχε αποφασιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με ένα ποσό που αγγίζει τα τρία εκατομμύρια ευρώ. Αυτή η συνέλευση είχε πραγματοποιηθεί στις 17 Μαϊου. Λίγες ημέρες πριν από τον τελικό του Κυπέλλου στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους τριών εκατομμυρίων ευρώ είχε εγκριθεί από την πλειοψηφία. Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της σημερινής “Μ” και του Metrosport.gr, αυτό το ποσό των τριών εκατομμυρίων, αναμένεται να “μπει” στα ταμεία της εταιρίας μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Μάλιστα όταν είχαν ερωτηθεί οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ από τη Metrosport, πότε θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της αύξησης, η απάντηση που είχε δοθεί επισήμως ήταν: “Έως τις 26 Ιουνίου”. Τότε είχαμε θέσει εκ νέου μία ερώτηση, εάν υπάρχει η προοπτική της χρονικής παράτασης για την καταβολή του προαναφερθέντος ποσού. Η απάντηση που λάβαμε ήταν αρνητική. Σε κάθε περίπτωση αυτό το ποσό που εγκρίθηκε από την γενική συνέλευση, αναμένεται να αξιοποιηθεί για τις ανάγκες της ομάδας. Το ποσό των τριών εκατομμυρίων καλύπτεται εξ’ ολοκλήρου από τον Ιβάν Σαββίδη.

  ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Γιατί ανέβηκε πανό στην Τούμπα για Μελισσανίδη

Επίσης πρέπει να αναφέρουμε ότι εκκρεμεί για τον ΠΑΟΚ το νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Επαφές έχουν γίνει με τη Nova, αλλά δεν έχει επέλθει συμφωνία οριστική. Θυμίζουμε πως τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο ΠΑΟΚ εισέπραξε το ποσό των εννέα εκατομμυρίων ευρώ από τη Nova. Κατά συνέπεια μία νέα συμφωνία θα φέρει ένα σεβαστό ποσό σε μορφή εσόδων για τον ΠΑΟΚ. Ακόμη έως τα τέλη του μήνα αναμένεται να αρχίσει η διάθεση των διαρκείας της νέας σεζόν. Ο κόσμος όμως ζητά ενίσχυση για να ανταποκριθεί. Τα μηνύματα που έρχονται από κάθε σημείο της ελληνικής επικράτειας έχουν το ίδιο βασικό περιεχόμενο: “Φέρτε παίκτες πρωταθλητές”.

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλήρωσε 22 εκατομμύρια η Γιουβέντους για να… παίξει στον Ολυμπιακό -” Αν είναι υγιής, στην Ελλάδα θα…”


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: