Κάνει… κρότο ο Κωνσταντέλιας – Οπαδοί αυτής της ομάδας της Premier League τον θέλουν άμεσα


Κάνει… κρότο ο Κωνσταντέλιας – Οπαδοί αυτής της ομάδας της Premier League τον θέλουν άμεσα



Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας συστήθηκε με «θόρυβο» όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

ΠΑΟΚ: Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας συστήθηκε με «θόρυβο» όχι μόνο στο ελληνικό, αλλά και στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με ιστοσελίδα των οπαδών της Μπράιτον να τον αποθεώνει, σημειώνοντας ότι θα ήταν εξαιρετική περίπτωση για την αγγλική ομάδα.

«Υπάρχει ένας εξαιρετικός 20χρονος που εντυπωσιάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή τι στιγμή. Πρόκειται για τον Γιάννη Κωνσταντέλια και το μέλλον του, με την Μπράιτον να έχει τον τρόπο να φτιάχνει σούπερ σταρ, αντί να τους αγοράζει.

Η πρώτη σεζόν του μεσοεπιθετικού με τον ΠΑΟΚ ήταν εντυπωσιακή, είχε μια τρομερή έκρηξη Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αγωνίστηκε σε 21 ματς του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της σεζόν, έχοντας δύο γκολ και πέντε ασίστ (σ.σ. μιλούν μόνο για τη Super League).

Αυτές οι ασίστ θα συζητούνταν για μέρες ή για εβδομάδες αν είχαν γίνει από τον Λιονέλ Μέσι, τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή άλλο γνωστό όνομα του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου.

Παλαιότερα έχει αναφερθεί ότι για τον Κωνσταντέλια έχουν ενδιαφερθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Άρσεναλ[. Είτε φέτος, είτε του χρόνου πιθανότατα θα αποχωρήσει από την Ελλάδα, για να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Προφανώς το ερώτημα είναι αν ο Κωνσταντελίας είναι έτοιμος για ένα τέτοιο βήμα, σε αυτή την ηλικία. Πολλοί Έλληνες ανησυχούν μήπως ο νεαρός μετακομίσει σε κάποιοι μεγάλο πρωτάθλημα, αλλά δεν παίξει τόσο πολύ.

Σε αυτό το σημείο η Μπράιτον μπαίνει στη συζήτηση. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου βλέπει τους Αλέξις ΜακΆλιστερ, Μόισες Καϊσέδο, Χούλιο Ενσίσο, Έιβαν Φέργκιουσον και Φακούντο Μπουονανότε να παίζουν για τους «γλάρους.Η Μπράιτον εμπιστεύεται νεαρούς, τους δίνει χώρο. Γιατί όχι και τον Κωνσταντέλια; Έχει όλα τα προσόντα που χρειάζεται για κάνει την Μπράιτον να ενδιαφερθεί και να τον αποκτήσει. Είναι εξαιρετικός στην κυκλοφορίατ ης μπάλας, μπορεί να κινηθεί σε μικρούς χώρους. Είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ο Ντε Ζέρμπι σε έναν μέσο», αναφέρει το αναλυτικό αφιέρωμα της ιστοσελίδας wearebrighton.com για τον νεαρό άσο του ΠΑΟΚ.

  Τι μπορεί να έχει στο μυαλό του αυτός που την είπε σε Φώτη;

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος Έλληνας μετά τον Αντετοκούνμπο στον ΠΑΟ – “Ντόμινο” με Παπαγιάννη… Ολυμπιακό – Deal 2.5 εκατ.!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: