Ο ρόλος του Πίρλο και η μεταγραφή του Οζντόεφ – Τι μπορεί να δώσει στον ΠΑΟΚ

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε Ρώσος δημοσιογράφος όπου και αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του όπου φέρεται να ενδιαφέρει τον Δικέφαλο του Βορρά.

Άρτεμ Καλίνιν: Ο Ρώσος δημοσιογράφος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” στο Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στον Μαγκομέντ Οζντόεφ, οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ, ώστε να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας.

«Προσπάθησα να μιλήσω με τον μάνατζέρ, επειδή ο Μαγκομέντ Οζντόεφ δεν μιλάει ποτέ απευθείας με τους δημοσιογράφους, αλλά μου είπε να μιλήσουμε ξανά αργότερα για το θέμα. 

Στην Καραγκιουμρούκ δεν ξεκίνησε τόσο καλά, μετά όμως άρχισε να παίρνει γεμάτα 90λεπτά και κατέληξε να έχει πολύ καλά στατιστικά. Η σχέση του με τον Αντρέα Πίρλο ήταν πολύ καλή και ενδεχομένως η αποχώρηση του Πίρλο από την ομάδα να είναι ένας επιπλέον λόγος που ψάχνει ο Οζντόεφ τη μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Δύσκολα θα γυρίσει ο Οζντόεφ σε ρωσική ομάδα, γιατί είχε πολύ μεγάλο συμβόλαιο με τη Ζενίτ και είχε κάνει μεγάλη καριέρα εκεί και δεν θα ήθελε να συνδεθεί με άλλο σύλλογο της χώρας, με λιγότερα χρήματα.

Αντίθετα, με λιγότερα χρήματα, θα μπορούσε να παίξει σε μια άλλη χώρα, όπως αγωνίστηκε στην Τουρκία ή όπως στην Ελλάδα». 

  "Κάποια στιγμή θα μάς εξηγήσει ο Μεντιλίμπαρ..."

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του: «Είναι ένας καθαρός box to box μέσος, οποίος μπορεί να επιτεθεί καλά, έχει πολύ καλό σουτ από μέση και μακρινή απόσταση. Επίσης, είναι πολύ χρήσιμος ποδοσφαιριστής, όπως το απέδειξε και στην Τουρκία», είπε ο Άρτεμ Καλίνιν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο επόμενος Έλληνας μετά τον Αντετοκούνμπο στον ΠΑΟ – “Ντόμινο” με Παπαγιάννη… Ολυμπιακό – Deal 2.5 εκατ.!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: