Ανεβάζει την ποιότητα στα χαφ του Μπερνάρ, Τζούρισιτς – Αυτά θέλει από τους παίκτες ο Γιοβάνοβιτς


Ανεβάζει την ποιότητα στα χαφ του Μπερνάρ, Τζούρισιτς – Αυτά θέλει από τους παίκτες ο Γιοβάνοβιτς



Οι Πράσινοι συνεχίζουν την προετοιμασία τους στην Αυστρία με τον Σέρβο μέσο να ενσωματώνεται στο ρόστερ της ομάδας και να δίνει ακόμα περισσότερες λύσεις στη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Ακόμα περισσότερες λύσεις στο κέντρο των Πρασίνων δίνει η απόκτηση του Φίλιπ Τζούρισιτς στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, όπως σχολίασε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Αθανασίου, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στο δεύτερο φιλικό της ομάδας και την προετοιμασία. Για τα μεταγραφικά είπε πως Παπαδημητρίου είναι να πάει σήμερα στην Αυστρία και πως υπάρχει μια καθυστέρηση άρα πρέπει να καλυφθούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα κενά που υπάρχουν.

«Ο Τζούρισιτς έφτασε χθες βράδυ στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή του Παναθηναϊκού. Εδώ και λίγη ώρα κάνει την πρώτη του προπόνηση, ο Γιοβάνοβιτς τον παρουσίασε στους συμπαίκτες του, ενώ ακολούθησε και το καθιερωμένο… φατούρο. Θα καλύψει τη θέση 10 μαζί με τον Μπερνάρ, με τον Γιοβάνοβιτς να διαθέτει δύο πολύ ποιοτικές επιλογές εκεί πλέον», είπε μεταξύ άλλων.

Την ίδια στιγμή ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι ο Γιοβάνοβιτς θα χρησιμοποιήσει όλους τους διαθέσιμους παίκτες και τους διεθνείς, πλην του Τζούρισιτς, στο σημερινό φιλικό με την Ρογκάσκα, αναφέροντας ότι η κεντρική νοοτροπία του Γιοβάνοβιτς δεν θα αλλάξει ούτε και φέτος, αλλά θέλει ο Παναθηναϊκός να είναι πιο γρήγορος με την μπάλα στα πόδια και πιο πιεστικός, παίζοντας ενίοτε και 4-2-3-1.

  Πρώτη δήλωση Τερίμ για ΠΑΟ - "Σφάζει" με βαμβάκι Αλαφούζο: "Δεν ήταν..."!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πιο… καυτό όνομα της Ευρώπης κυνηγάει ο Αταμάν – “Χτυπάει” και NBAer – Αμερική καλεί Παπαγιάννη!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: