Οριστικό! Αυτή είναι η απόφαση του Βιεϊρίνια – Τελικά ανανεώνει με τον ΠΑΟΚ;


Οριστικό! Αυτή είναι η απόφαση του Βιεϊρίνια – Τελικά ανανεώνει με τον ΠΑΟΚ;



Το μέλλον του Πορτογάλου ποδοσφαιριστή ήταν στον… αέρα μιας και δεν είχε κάνει γνωστό το αν θα ανανεώσει στον Δικέφαλο του Βορρά, όμως όλα δείχνουν ότι όχι μόνο έχει πάρει την απόφασή του, αλλά την έχει ανακοινώσει και στους ανθρώπους της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Αντρέ Βιεϊρίνια, καθώς όπως αποκαλύπτει το Metrosport.gr οι ιθύνοντες των «ασπρόμαυρων» ήρθαν σε συμφωνία με τον Πορτογάλο ώστε να συνεχίσει να φορά τη φανέλα της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο κάτι το οποίο επιθυμούσε και ο ίδιος , ανανεώνοντας με μονοετές συμβόλαιο τη σχέση ζωής με τον Δικέφαλο.

Τις προηγούμενες ημέρες είχατε ενημερωθεί τόσο για το τηλεφώνημα που επρόκειτο να γίνει εντός της εβδομάδας, όσο και για τις προθέσεις του αρχηγού του ΠΑΟΚ ο οποίος μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο Metrosport.gr, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά , «Δεν έχω να συζητήσω πολλά πράγματα ή να διαπραγματευτώ.

Δεν έχουμε δηλαδή να συζητήσουμε για πόσα χρόνια θα υπογράψω ή πόσα χρήματα θα πάρω. Ξέρει ότι δεν βάζω προτεραιότητα σε αυτά. Με τον Ιβάν Σαββίδη έχουμε πλέον μια ιδιαίτερη σχέση, μιλάμε ανοικτά, απλά η κουβέντα είναι ένα «ναι» ή ένα «όχι». Εγώ είμαι εδώ είτε για ποδοσφαιριστής είτε για κάτι άλλο. Αλλά τονίζω ξανά πώς νιώθω καλά».

  Τι είπε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ για την υγεία του

Μάλιστα, ο αρχηγός του Δικεφάλου δεν αποκλείεται να μπει και στο αεροπλάνο της αποστολής με προορισμό το Τέχελεν της Ολλανδίας όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων».

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Προπλήρωσε” ο Μελισσανίδης για Πάλμα – Μέχρι 1.5 εκατ. ο Άρης από Ολυμπιακό – 1 εκατ. για 2 μικρούς ο ΠΑΟ!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: