"Πακέτο" με Τζολάκη ο Παπασταθόπουλος – Πάει σε ομάδα να σηκώσει πρωτάθλημα – Φήμες και για Αραβία!


“Πακέτο” με Τζολάκη ο Παπασταθόπουλος – Πάει σε ομάδα να σηκώσει πρωτάθλημα – Φήμες και για Αραβία!



Οι προτάσεις που έχει στα χέρια του μετά τους Πειραιώτες. Ο έμπειρος αμυντικός δεν θα συνεχίσει στο Λιμάνι και αφού ακόμα δεν έχει εκφράσει την επιθυμία του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αρκετές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για να τον υπογράψουν. Διαβάστε ποιες είναι στο Sportdog.gr

Σωκράτης Παπασταθόπουλος: Την επόμενη μέρα της καριέρας του καλείται να εντοπίσει ο Έλληνας άσος, δεδομένου ότι στα 35 του χρόνια φαίνεται ότι έχει την όρεξη και τη διάθεση για να συνεχίσει να παίζει μπάλα σε υψηλό επίπεδο.

Γιατί το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν του ανανέωσε το συμβόλαιο, δεν σημαίνει ότι η περίπτωση του Σωκράτη δεν είναι γοητευτική για πολλές άλλες ομάδες. Στο Λιμάνι, άλλωστε, πέρσι ειχε 32 συμμετοχές και 2 γκολ, άρα ήταν ένα από τα βασικά στελέχη τής προηγούμενης ομάδας του. Προφανώς η περίπτωσή του αξιολογήθηκε με βάση τον παράγοντα ηλικία (γιατί είναι πια 35 ετών), στο πλαίσιο μιας ευρύτερης ανανέωσης που θα κάνει το φετινό καλοκαίρι η ομάδα.

Αυτό, όμως, προφανώς δεν αναιρεί την αξία του παίκτη – Πολύ περισσότερο τη μεγάλη καριέρα του και, φυσικά, τις πλούσιες εμπειρίες που κουβαλάει. Μόνο τυχαίο, άλλωστε, δεν είναι το γεγονός ότι η χρηματιστηριακή αξία του μένει πάνω από το 1 εκατ. ευρώ, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για στόπερ, ενώ υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον και από ομάδες προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Στα αυτιά τού sportdog έφτασε η πληροφορία για τη νεοφώτιστη Φροζινόνε, στην Ιταλία, δηλαδή σε ένα πρωτάθλημα που γνωρίζουν πολύ καλά τον Sokratis. Η Φροζινόνε αναζητεί έναν έμπειρο στόπερ μετά την παραχώρηση του αρχηγού Φάμπιο Λουτσιόνι στην Παλέρμο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος προφανώς ταιριάζει σε αυτό το προφίλ.

  Αυτός είναι ο νέος προπονητής της Μπάγερν Μονάχου

Με την Ιταλια, άλλωστε, έχει συνδεθεί και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, προκειμένου να πάει σε ομάδα της Serie A ή Serie B, και να πάρει μαζικά παιχνίδια στα… γάντια του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται η περίπτωσή του να σχετίζεται με την πρόταση του Ντιέγκο Μαρτίνεθ να έρθει στην ομάδα ένας τερματοφύλακας πρώτης γραμμής, ώστε να κονταροχτυπιούνται με τον Πασχαλάκη για το ποιος θα παίζει.

Ποια άλλη ομάδα θα μπορούσε να δείξει ενδιαφέρον για τον νεαρό άσο; Η Άσκολι, στη Serie B, ψάχνει εναγωνίως ενδιαφέρον, για αυτό ζαχαρώνει τον Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ. Λέτε να του φάει τη θέση ο Τζολάκης, που μπορεί να έρθει με τη μορφή δανεισμου, ενώ ο Κροάτης τού ΠΑΟΚ μπορεί να φύγει μόνο με πώληση;

Θα κλείσουμε όπως αρχίσαμε, δηλαδή με τον Σωκράτη: Δεν είναι μόνο από την Ιταλία το ενδιαφέρον που υπάρχει για εκείνον αλλά και από την Κύπρο! Που μπορεί να πάει και να κάνει πρωταθλητισμό, αλλά και να παίξει ξανά στην Ευρώπη – Προοπτική που με την Φροζινόνε δεν μπορεί να έχει φέτος.

  Δίπλα στον κόσμο του ΠΑΟ ο Ομπράντοβιτς

Ακούγεται και το ενδιαφέρον από ομάδες τού αραβικού κόσμου, αλλά το ποδόσφαιρο στην Αραβία έχει αλλάξει – Ας μην το ξεχνάμε αυτό. Δεν υπάρχουν τα τεράστια συμβόλαια πια γιατί αυτά τα χρήματα τα δίνουν σε αστέρες που τους ψήνουν για να παίζουν εκεί: Από τον Κριστιάνο Ρονάλντο μέχρι τον Μπενζεμά. Τι θέλουμε να πούμε; Ότι όντως υπάρχει και από το αραβικό ποδόσφαιρο ενδιαφέρον για τον Σωκράτη αλλά όχι με κάποια πρόταση που μπορεί να τον ψήσει για να παίξει εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή… Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό – “Φορ περιοχής με καλές επαφές – Μπάρτρα και όχι Βαγιέχο”! (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: