Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Γιοβάνοβιτς – "Δεν είχαμε τον ρυθμό…" (ΒΙΝΤΕΟ)


Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον Γιοβάνοβιτς – “Δεν είχαμε τον ρυθμό…” (ΒΙΝΤΕΟ)



Τα συμπεράσματα του έμπειρου τεχνικού από το δεύτερο φιλικό ματς του Παναθηναϊκού στην Αυστρία και το πρόβλημα που καλείται να διαχειριστεί η ομάδα του.

Παναθηναϊκός: Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μετά το δεύτερο φιλικό στην Αυστρία τόνισε πως η ομάδα του δεν είχε τον ρυθμό που περίμενε ενώ αναφέρθηκε και στο πρόγραμμα των εθνικών ομάδων.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην κάμερα της Cosmote TV

«Ξέραμε πως θα χρησιμοποιήσουμε δύο διαφορετικές ενδεκάδες. Περιμέναμε να έχουμε καλύτερο ρυθμό, δεν κάναμε όσα θέλαμε λόγω και του αντιπάλου. 

Δεν είχαμε τον ρυθμό που θέλαμε σε αυτή τη φάση. Το καλό ήταν τα γκολ που πετύχαμε αλλά και το ότι δώσαμε χρόνο τόσο στα παιδιά, αλλά και στους διεθνείς που γύρισαν.

Είναι πρόβλημα για όλες τις ομάδες το πρόγραμμα για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων. Θα χρειαστεί διαχείρηση. Θα προσπαθήσουμε να το διαχειριστούμε, τόσο τα παιδιά που ήταν μαζί μας αλλά και αυτούς που δεν ξεκουράστηκαν πολύ γιατί έπαιζαν με τις εθνικές, είναι μία σημαντική παράμετρος για όλους, εμείς βλέπουμε τα προκριματικά που είναι σημαντικά. Θέλουμε να είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν χωρά στα πλάνα του Αταμάν – Τέλος ξένος παίκτης από τον Παναθηναϊκό!

 


Πηγή
  Τα highlights στο Άστον Βίλα - Ολυμπιακός
 

Διαβάστε επίσης: