Συγκινητικός Βεζένκοφ: "Η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει ποτέ – Για πάντα κόκκινος" (ΦΩΤΟ)


Συγκινητικός Βεζένκοφ: “Η πιο δύσκολη απόφαση που έχω πάρει ποτέ – Για πάντα κόκκινος” (ΦΩΤΟ)



Με ανάρτησή του ο Βούλγαρος φόργουορντ επιβεβαίωσε την αποχώρησή του για το ΝΒΑ και τους Σακραμέντο Κινγκς, αποχαιρετώντας τους φίλους του Ολυμπιακού.

Ο Σάσα Βεζένκοφ αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση των Κινγκς και να αποχαιρετήσει τον Ολυμπιακό, αποχωρώντας έπειτα από πέντε χρόνια στους Ερυθρόλευκους.

Ο Βούλγαρος άσος εμφανίστηκε συγκινημένος στο “αντίο” του προς την ομάδα και τους οπαδούς της, λέγοντας ότι θα είναι για πάντα κομμάτι της καρδιάς του.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

«Στους οπαδούς του Ολυμπιακού… Μετά από πολλές ώρες σκέψης τις τελευταίες μέρες, πήρα την απόφαση να εξερευνήσω τον κόσμο του ΝΒΑ. Χωρίς αμφιβολία, αυτή είναι η πιο δύσκολη επιλογή που έχω κάνει ποτέ. Φεύγοντας από αυτό το καταπληκτικό κλαμπ μετά από πέντε χρόνια, νιώθω σαν να αφήνω πίσω ένα κομμάτι της καρδιάς μου. Στον Ολυμπιακό, έκανα τα όνειρα μου πραγματικότητα, βρήκα οικογένεια και το πιο ζεστό σπίτι που μπορούσα να φανταστώ. Έδωσα ό,τι είχα κάθε στιγμή που φορούσα αυτήν τη φανέλα.

Στις πιο σκοτεινές μας ώρες μείναμε μαζί, σηκωθήκαμε και πρέπει να είμαστε περήφανοι για όσα καταφέραμε. Επειδή παλέψαμε… μέχρι το τέλος. Τα λόγια δεν είναι αρκετά για να σε ευχαριστήσω. Θα μεταφέρω την υποστήριξή σας και την αγάπη σας καθώς ξεκινάω αυτό το νέο κεφάλαιο. Μέχρι να συναντηθούν ξανά οι δρόμοι μας, μείνετε δυνατοί και κρατήστε τη φλόγα αναμμένη. Μια φορά κόκκινος, για πάντα κόκκινος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις για Σλούκα από Ισπανία – Νέα δεδομένα στην πρόταση του Ολυμπιακού!

 


Πηγή
  Γρηγόρης Μάκος - ΑΕΚ: "Βγάζω το καπέλο στον Αλμέιδα"
 

Διαβάστε επίσης: