Σταματέλος: "Άμεση προτεραιότητα στον επιθετικό – Δεν έχει κανέναν, με κάθε σεβασμό σε Ελ Αραμπί"


Σταματέλος: “Άμεση προτεραιότητα στον επιθετικό – Δεν έχει κανέναν, με κάθε σεβασμό σε Ελ Αραμπί”



Τα τελευταία μεταγραφικά δεδομένα στο λιμάνι, για άμυνα και επίθεση.

Στις μεταγραφικές αναζητήσεις του Αντόνιο Κορδόν, με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ του Ολυμπιακού ενόψει της επόμενης σεζόν, στάθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Κορδόν και ο Μαρτίνεθ ξέρουν και οι δύο την ισπανική αγορά», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας. «Πέρα από την ελληνική αγορά, ο εκάστοτε τεχνικός/αθλητικός διευθυντής θα κοιτάξει περισσότερο την αγορά της πατρίδας του και είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό. Όλο αυτό το διάστημα είναι στραμμένο κυρίως στην Ισπανία η προσοχή, αλλά εξέλιξη δεν βλέπουμε», πρόσθεσε.

Και στη συνέχεια ρωτήθηκε, ποια βλέπει ο ίδιος ως προτεραιότητα στις «ερυθρόλευκες» προσθήκες: «Ίδια ανάγκη για άμυνα και επίθεση, είναι το ίδιο σημαντική η ενίσχυση και στις δύο θέσεις. Στην επίθεση δεν έχει κανέναν, με όλο τον σεβασμό στον Ελ Αραμπί και ο Χασάν είναι τραυματίας. Ο νεαρός Κωστούλας θα πάει στην προετοιμασία. Για εμένα, ο επιθετικός είναι η άμεση προτεραιότητα».

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο εξτρέμ το μεγάλο μπαμ του καλοκαιριού στο Λιμάνι – 314 ματς στη Γιουβέντους – Ζητάει 4 εκατ. από Μαρινάκη!

 


Πηγή
  Το τελευταίο ματς της ΑΕΚ στην παλιά Φιλαδέλφεια (ΒΙΝΤΕΟ)
 

Διαβάστε επίσης: