Αποκάλυψη Ιωάννου για Αντετοκούνμπο: Υπάρχουν ακόμα ελπίδες για Μουντομπάσκετ; – Ποιος αποφασίζει, τι λένε οι Μπακς


Αποκάλυψη Ιωάννου για Αντετοκούνμπο: Υπάρχουν ακόμα ελπίδες για Μουντομπάσκετ; – Ποιος αποφασίζει, τι λένε οι Μπακς



Όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Ιωάννου στην εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ “Κατά Ιωάννου Ευαγγέλιο” λίγο μετά τη 13:00, τα δεδομένα για την παρουσία του “Greek Freak” στις Φιλιππίνες έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά.

Εθνική Ελλάδας: Η συμμετοχή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο επερχόμενο Μουντομπάσκετ είναι… στον αέρα. Ο Έλληνας σούπερ σταρ αισθανόταν το προηγούμενο χρονικό διάστημα κάποιες μικροενοχλήσεις στο γόνατο. Αυτό δεν ήταν κάτι ασυνήθιστο, ωστόσο η κατάσταση χειροτέρεψε στα μέσα του Ιουνίου.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Ιωάννου στο πλαίσιο της συζήτησης με τον Αντώνη Νικοπολίδη, να παρθεί η απόφαση για καθαρισμό της επιγονατίδας του “Greek Freak“. Αυτό συνέβη στη Νέα Υόρκη από τον προσωπικό του γιατρό, μετά από ένα ταξίδι-αστραπή προ 15 ημερών. Στη συνέχεια επέστρεψε στη χώρα μας για να συνεχίσει τις διακοπές του και να το ρίξει… στην ενδυνάμωση, μιας και δεν μπορεί να προπονηθεί.

  Τα δεδομένα για ΠΑΟΚ και Οζέγκοβιτς! Ο ρόλος του Ζίβκοβιτς

Ο φυσιολογικός χρόνος επιστροφής στη δράση από τέτοιες επεμβάσεις είναι οι τρεις εβδομάδες. Κάτι τέτοιο σημαίνει πως -χρονικά- ο Γιάννης θα έχει τη δυνατότητα να τεθεί στη διάθεση του Δημήτρη Ιτούδη για το Μουντομπάσκετ. Όμως, το ιατρικό του επιτελείο τον συμβολεύει να… αφήσει στην άκρη τη φετινή του συμμετοχή με την Εθνική Ομάδα. Βέβαια, οι Μιλγουόκι Μπακς του έχουν δώσει πλέον το ελεύθερο να πάρει ο ίδιος όποια απόφαση επιθυμεί.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που οι πιθανότητες να δώσει κανονικά το “παρών” στις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος υπάρχουν ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο “Greek Freak“, ο οποίος αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Κίνα για χορηγικούς σκοπούς, δεν θα αργήσει να αποφασίσει.

ΠΗΓΗ: ertsports.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα Βαγγέλη Ιωάννου: Τέλος Καλάθης από Φενέρ, έχει μεγάλη πρόταση – Φήμες για Σλούκα, ΠΑΟ, Ολυμπιακό

 


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: