Αφιέρωμα στο εξωτερικό σε Τζίμα – Τόσο τον κοστολογεί ο ΠΑΟΚ – Η ατάκα για Μίλαν


Αφιέρωμα στο εξωτερικό σε Τζίμα – Τόσο τον κοστολογεί ο ΠΑΟΚ – Η ατάκα για Μίλαν



Ο Στέφανος Τζίμας μπορεί να μην έπαιξε βασικός με την Νορβηγία στο εναρκτήριο παιχνίδι της Εθνικής στο EURO U19 αλλά μπήκε ως αλλαγη και έκανε την διαφορά σκοράροντας δυο φορές με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον,

ΠΑΟΚ: Ο Στέφανος Τζίμας μπορεί να μην έπαιξε βασικός με την Νορβηγία στο εναρκτήριο παιχνίδι της Εθνικής στο EURO U19 αλλά μπήκε ως αλλαγη και έκανε την διαφορά σκοράροντας δυο φορές με αποτέλεσμα να προσελκύσει το ενδιαφέρον.

Άκρως εγκωμιαστικά σχόλια από τους Ιταλούς για το νεαρό επιθετικό του ΠΑΟΚ, το άστρο του οποίου έλαμψε και στο EURO U19, που φιλοξενούν και δηλώσεις του 17χρονου φορ στην ιστοσελίδα Tuttomercatoweb.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν: «Ο Τζίμας είναι ένας από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που γεννήθηκαν το 2006 σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Για να το καταλάβετε, αρκεί να δείτε τα highlights από το Νορβηγία – Ελλάδα. Στο 45ο λεπτό η Νορβηγία προηγούνταν με 5-0 και ο Τζίμας ήταν ακόμη στον πάγκο, μπήκε στο 46ο λεπτό και άλλαξε εντελώς την εικόνα του παιχνιδιού, όχι μόνο για τα δύο γκολ που πέτυχε.

Είμαι μυημένος καθώς ανήκει στον ΠΑΟΚ και φέτος έκανε την εμφάνισή του και στην πρώτη ομάδα. Ο Τζόφρι Μονκάντα (σ.σ επικεφαλής σκάουτινγκ της Μίλαν) τον γνωρίζει πολύ καλά και ήδη κάνει σκέψεις για την αγορά του, γνωρίζοντας ήδη πως η αποτίμηση από πλευράς ΠΑΟΚ είναι στα 10.000.000 ευρώ».

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέφανος Τζίμας στην ιταλική ιστοσελίδα Tuttomercatoweb :

  "Moλότοφ" Αλαφούζου στον ΠΑΟ - Πέφτουν υπογραφές!

«Το παιχνίδι με την Νορβηγία ηταν αρκετά δύσκολο εξ’αρχής, παρόλα αυτά ενώ βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση βγάλαμε αντίδραση, καταφέραμε να συνέλθουμε και τελικά το σκορ έληξε 5-4», είπε αρχικά ο Τζίμας για το παιχνίδι με την Νορβηγία.

-Ποιος είναι ο αγαπημένος σου επιθετικός;

Ο αγαπημένος μου παίκτης είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Δεν είμαι ένας τυπικός επιθετικός που κινείται μόνο μέσα στην μεγάλη περιοχή. Μου αρέσει επίσης και μπορώ να βγαίνω εκτός της περιοχής και να βοηθάω την ομάδα μου να κυκλοφορήσει την μπάλα και να δημιουργήσει ευκαιρίες.

-Θα ήθελες να έρθεις να παίξεις στην Ιταλία;

Είναι σίγουρα ένα πολύ σημαντικό πρωτάθλημα. Ποιος δεν θα ήθελε να παίξει στην Ιταλία;

-Ο Τζόφρι Μονκάντα (σ.σ επικεφαλής σκάουτινγκ της Μίλαν) σε γνωρίζει πολύ καλά και σε ακολουθεί εδώ και αρκετό καιρό..

Δεν έχω κανένα πρόβλημα, πραγματικά. Η Μίλαν είναι αναμφίβολα μια ομάδα που μου αρέσει πολύ.

Πηγή: sfina.gr

  «Πολεμάνε» τον Αλμέιδα, όπως «πολεμούσαν» κάποτε τη Ν.Φ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: “Deadline” για Σλούκα, τελειώνουν όλα με το τηλέφωνο Μπαρτζώκα – Όνομα έκπληξη για αντι-Βεζένκοφ (Vid)


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: