"Καίγεται" για επιθετικό ο Λουτσέσκου αλλά… – Νέα δεδομένα με Σαμάτα – Στον… αέρα η μεταγραφή


“Καίγεται” για επιθετικό ο Λουτσέσκου αλλά… – Νέα δεδομένα με Σαμάτα – Στον… αέρα η μεταγραφή



Στασιμότητα που προκαλεί πολύ έντονο προβληματισμό υπάρχει στο θέμα του φορ και αυτό μπορούσε να το διαπιστώσει κανείς από την εικόνα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά από ένα σύντομο τετ-α-τετ, προφανώς ενημέρωσης, με τον Ζοσέ Μπότο.

ΠΑΟΚ: Στασιμότητα που προκαλεί πολύ έντονο προβληματισμό υπάρχει στο θέμα του φορ και αυτό μπορούσε να το διαπιστώσει κανείς από την εικόνα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετά από ένα σύντομο τετ-α-τετ, προφανώς ενημέρωσης, με τον Ζοσέ Μπότο.

Οι πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο 31χρονος Τανζανός φορ δεν βρίσκει την χρυσή τομή με την Φενέρμπαχτσε για να μείνει ελεύθερος και να ενεργοποιήσει την κατ’ αρχήν συμφωνία που έχει με τον ΠΑΟΚ (για 2+1 χρόνια). Πιο συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για μία οικονομική διαφορά ύψους περίπου 700.000 ευρώ που έχει φέρει κόλλημα στις διαπραγματεύσεις.

Την ίδια ώρα, πάντως, ο ίδιος ο παίκτης έδωσε συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης της Τανζανίας και έκανε λόγο για τρεις προτάσεις που έχει στα χέρια του. «Έχω ήδη προσφορές από διάφορους συλλόγους, αλλά δεν θέλω να τις αναφέρω γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Εν ολίγοις έχω προσφορές από Ευρώπη, Αμερική και Αραβία«, είπε, προσθέτοντας σε άλλο σημείο: «Σχετικά με την αποχώρησή μου από τη Γκενκ, είμαι ακόμα παίκτης της Φενέρμπαχτσε, το συμβόλαιό μου λήγει το 2024, οπότε επιστρέφω στη Φενερμπαχτσέ και ο σύλλογος θα επιλέξει αν θα με πουλήσει ή θα με κρατήσουν για να τελειώσω το συμβόλαιό μου…».

  Daily Mail: «Ντροπιαστικό χάος στην Ελλάδα»

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ που… ανάβει φωτιές – Ο Μελισσανίδης θέλει να “κλέψει” κορυφαίο μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού!


Πηγή
 

Διαβάστε επίσης: